Festool støvsuger

Find din Festool støvsuger her.

17Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Festool - Støvsuger CTM 36 E AC RENOFIX CLEANTEC

Festool

39009263

Støvsuger CTM 36 E AC RENOFIX CLEANTEC

Byggepladsstøvsugeren med automatisk rengøring...
  • Optagen effekt watt350-1200
  • Beholder ltr.36
  • Bredde mm365
Pris Ekskl. moms
7.750,00 DKK /Styk
3 stk på lager online
Butik: Føres ikke i butik

Festool støvsuger – de kræsnes favorit

Støv og snavs på byggepladsen eller på værkstedet er ofte et alvorligt problem, både når det gælder nybyggeri, renovering, nedbrydning og anlægsarbejde. Derfor er en industristøvsuger eller værkstedsstøvsuger nødvendig, og her er Festools mange modeller et godt bud på støvsugere af bedste kvalitet. Tjek blot disse skønne funktioner, som de fleste Festool støvsugere er udstyret med: Svingbare styrehjul, baghjul for perfekt mobilitet, parkeringsbremse, der garanterer stabilitet på ethvert underlag, fuld volumenudnyttelse med fladfilter, en ekstremt kompakt og højtydende turbine, og en høj sugeeffekt.

Med en industristøvsuger fra Festool kan du løse enhver opgave, der kræver effektiv sugeevne. Festool støvsugerne indeholder nemlig, afhængigt af modellen, gennemtænkte systemer til optimal udnyttelse af beholderkapaciteten, såsom automatisk rengøring og filterposer med selvrengørende effekt. Festool industristøvsugeren giver dig en konstant høj sugeevne til både våd- og tørsugning samt nem tilslutning af el-værktøj – nogle modeller med Bluetooth-tilslutning. Læs mere her.

 

Tyske pionerer med stor erfaring

Tyske Festool, der har base i Wendlingen i Tyskland, kom til verden i 1929, hvor de fik stor succes med udviklingen af den første transportable kædestemmer. I 1951 lancerede de den første rystepudser på markedet, som revolutionerede overfladebearbejdningen. Festools innovative tilgang fortsatte, og allerede i 1964 introducerede Festool el-værktøj i sortimentet, en rundsav med føringsskinne. Festool har sidenhen fortsat sin pionerstatus og været den første virksomhed til at udvikle mange forskellige produkter, der i dag hører til på ethvert værksted. Det er ingen hemmelighed, at Festool står bag nogle af de bedste industristøvsugere på markedet – tag selv et kig her på siden, så kan du se de mange modeller.

 

Find din Festool støvsuger hos Carl Ras

Festools støvsugere kan klare det hele – snavs og generende støv suges bort på ingen tid med de robuste, tyske maskiner. Her på siden ser du vores store udvalg af Festool støvsugere. Gå på opdagelse og find den støvsuger, der passer til dit behov. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig.