Snickers arbejdsbukser

Find dine Snickers arbejdsbukser her.

3868Varer

Forrige

Side 1 af 5

Næste

Sorter efter

Snickers - Arbejdsbuks 4-stretch 6271

Snickers

63013955

Arbejdsbuks 4-stretch 6271 Sort str. 54

AllroundWork buks 4-stretch med hylsterlommer...
  • Størrelse54
  • FarveSort
  • Livvidde cm96
Pris Ekskl. moms
939,00 DKK /Par
1 stk på lager online

Snickers arbejdsbukser – en skandinavisk favorit

Ekstremt slidstærkt. Ekstremt praktisk. Ekstremt enkelt: Uanset om du har brug for at kunne bevæge dig frit, skal arbejde under varme temperaturer eller knokler ekstra hårdt, har vi de Snickers arbejdsbukser, der matcher dit behov.

Snickers producerer et stort udvalg af forskellige bukser i høj kvalitet. Uanset om du søger arbejdsbukser, regnbukser, refleksbukser, helbukser, håndværkerbukser eller vinterbukser, finder du enkle og praktiske modeller fra Snickers. Prøv fx Snickers Workwears XTR-arbejdsbukser. Snickers Workwear kalder det selv for de ultimative arbejdsbukser. Med avanceret, moderne snit og det fleksible Twisted Leg™ design og Snickers Workwear Gusset™ skridtkile for enestående arbejdskomfort er XTR arbejdsbukserne super komfortable og giver en følelse af lethed under arbejdet.

 

Snickers – skandinavisk enkelhed og kvalitet

Snickers Workwear blev grundlagt i 1975 af håndværker Matti Viio, der blev stiktosset, fordi hans arbejdstøj ikke var godt nok og derfor selv begyndte at designe det. Matti var svensker af finsk afstamning – en ægte repræsentant for skandinavisk stil og enkelhed. Han udviklede holdbart, funktionelt og stilfuldt arbejdstøj, der var velegnet til de barske arbejdsforhold i Skandinavien. Han udstak retningen for Snickers Workwear ved at lave innovationer som fx hylsterlommerne og værktøjsvesten. Navnet stammer i øvrigt fra det svenske ord for snedker: snickare.

 

Find dine Snickers arbejdsbukser hos Carl Ras

Snickers arbejdsbukser er skabt med masser af fleksibilitet. Du kan fx nemt tilpasse dem, så de passer til netop dine arbejdsrutiner. Det er også muligt at placere knæbeskyttelsen præcis, hvor du vil have den, ved hjælp af den smarte velcro-montering. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af arbejdsbukser fra Snickers Workwear i forskellige materialer og et væld af størrelser og farver. Kig dig omkring her på siden og find dine nye yndlings arbejdsbukser fra Snickers.