brand logo

Wera

Værktøj der gør livet lettere, sikrere og "full of joy". Wera stiller sig aldrig tilfredse med forhåndenværende standarder. Der findes meget skrueværktøj. Men i modsætning til andre tror Wera ikke på, at man en dag ikke kan opfinde mere eller bedre værktøj. Wera er hele tiden på jagt efter nye ideer. Wera tænker anderledes, sætter spørgsmålstegn og udvikler i den forbindelse skrueværktøj som Zyklop-skralden eller Joker-gaffelnøglen, der vender op og ned på gammelkendte ting.

Wera - vi tror fuldt og fast på, at vores værktøj gør vores brugeres liv lettere, sikrere og "full of joy"

Vi stiller os aldrig tilfreds med forhåndenværende standarder. Der findes meget skrueværktøj. Men i modsætning til andre tror vi ikke på, at man en dag ikke kan opfinde mere eller bedre værktøj. Vi er hele tiden på jagt efter nye ideer. Vi tænker anderledes. Vi sætter spørgsmålstegn. Og udvikler i den forbindelse skrueværktøj som Zyklop-skralden eller Joker-gaffelnøglen, der vender op og ned på gammelkendte ting.

Om Wera fabrikken og medarbejderne bag

750 lidenskabelige medarbejdere og en betydelig produktionsdybde sørger for et værktøjs-know-how, som ikke lige finder sin mage. I hele verden er vi til stede for dig, og blandt de over 3.000 forskellige stykker værktøj er der sikkert også det rigtige stykke værktøj til dig. 750 Wera Tool Rebels synes, at det er sjovt at opfinde nyt skrueværktøj og arbejde på en løsning af dine problemer. Vi elsker innovationer. Vi elsker design. Vi elsker rock’n roll. Selv om vi har det sjovt, har vi også succes. Vores reklamationskvote nærmer sig nul. Vi glæder os over mange udmærkelser fra vore kunder og er stolte over vores designpræmier.

Wera finder du selvfølgelig hos Carl Ras

Med mere end 500 produkter fra Wera, så har vi også det næste stykke kvalitetsværktøj til dig når du besøger Carl Ras butikken eller køber ind online. Carl Ras tilbyder dig et stort program i bits med torx, sekskant, lige kærv, unbrako, krydskærv, pozidriv både i kort og lang model. Til en højkvalitets bit hører også en bitsholder med magnet og låsering og dem finder du naturligvis hos Carl Ras. Er du mere til et komplet bitssæt så er Zyklop og VDE gode valg. Også i Wera serien kan du vælge Kraftform skruetrækkersæt, bitsskruetrækker og racks til ophængning. Mangler du en ringgaffelnøgle, ring/skraldenøgle eller den helt rigtige skruetrækker af høj kvalitet og med den rette kærv, så kig forbi hos Carl Ras eller find dine svar Carl Ras’ hjemmeside.