Wera skruetrækkersæt

Find det rette Wera skruetrækkersæt her.

31Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Wera - Skruetrækkersæt

Wera

33834320

Skruetrækkersæt 7stk

Wera skruetrækkere med Slip-Stop. Består af: Torx 15-20-25, Pz 1-2, Ph 2, lige 0,8x4 mm....
  • Indhold7
  • Kode320540
Pris Ekskl. moms
291,00 DKK /Sæt
5 stk på lager online
Butik: Føres ikke i butik
Wera - Skruetrækkersæt BigPack 900

Wera

33809230

Skruetrækkersæt BigPack 900

Indeholdende 14 stk ass. skruetrækker og 2 stk rack....
  • Indhold14
  • Kode5133285001
Pris Ekskl. moms
705,00 DKK /Sæt
Produktet er en skaffevare

Wera skruetrækkersæt – altid en god investering

Er du på jagt efter et rigtig godt skruetrækkersæt – måske det bedste på markedet? Så kig efter tyske Weras skruetrækkersæt, her får du et produkt i høj kvalitet og med lang levetid. Med et godt allround skruetrækkersæt fra Wera får du en række skruetrækkere, der kan overføre flere kræfter ved mindre anstrengelse, og skåner hænder og arme. Mange af Weras skruetrækkere er desuden udstyrede med kraftform håndtag, så de er ergonomiske og behagelige at have i hånden. Du får med andre ord et premium sæt med skruetrækkere, der kan klare en hvilken som helst skrueopgave på bedst mulige måde. 

Wera – det bli’r næsten ikke bedre!

Hvad gør så Wera så speciel? Kvaliteten! Wera har rødder i Wuppertal i Tyskland, hvor de har særligt fokus på forskelligt skrueværktøj. Produkterne er udviklet til krævende industrier, men sælges også til kunder, som har behov for værktøj i den bedste kvalitet. Man mærker hurtigt, hvad intentionen med det lækre værktøj fra Wera er; at lave produkter, som gør brugerens liv nemmere. For det er virkeligt nemt at arbejde med Weras skruetrækkere! Man må sige, at Wera lykkes godt med sin målsætning om at overgå kundernes forventning af, hvad et værktøj skal kunne – det lykkes til fulde med deres lækre skruetrækkere og skruetrækkersæt.

Find dit Wera skruetrækkersæt hos Carl Ras

Mange mener, at skruetrækkeren er det vigtigste stykke værktøj i værktøjskassen. Er du enig, bør du kigge nærmere på Weras mange lækre skruetrækkersæt. Med et universelt skruetrækkersæt fra Wera er du dækket ind til stort set alle typer skrueopgaver. Du får det bedste af det bedste – skruetrækkere for livet. Gå på opdagelse her på siden og find det skruetrækkersæt, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.