Handelstrainee på en af Danmarks bedste arbejdspladser

Som handelstrainee i en af vores 19 butikker bliver du ekspert i vores mange produkter og i at sælge løsninger til vores professionelle kunder.

Du kommer på fornavn med håndværkerne, idet de samme kunder ofte kommer hver dag. Mange af vores trainees oplever derfor hurtigt en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde.

Som handelstrainee arbejder du tættest sammen med dine kolleger i butikken, men du vil ofte også være i kontakt med vores centrallager, andre butikker og en lang række af vores administrative afdelinger.

No Image

Sammenhold

Som handelstrainee vil du opleve et sammenhold med de andre handelstrainees på tværs af butikkerne. I mødes bl.a. til fagdage flere gange om året, hvor I sammen nørder på vores forskellige produkter, og I bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med jeres skoleophold på BC Syd Mommark Handelskostskole. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold.

En individuel plan, der passer til dig

Gennem hele dit uddannelsesforløb bliver du fulgt tæt af vores elevansvarlig i HR samt af din mentor og leder. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål. Vi udarbejder også en individuel uddannelsesplan, som passer til din afdeling, din uddannelse og dine særlige interesser. Uddannelsesplanen revideres løbende i forbindelse med dine faste elevsamtaler.

Uddannelse og adgangskrav

Der sker hele tiden noget nyt, og så snart du er klar til det, får du både egne opgaver og områder, som du er ansvarlig for. Vi kommer til at stille krav til dig, og vi forventer, at du er nysgerrig og tager ansvar. Til gengæld forventer vi også, at du stiller krav til os og til dine arbejdsopgaver.

Elevuddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor der veksles mellem skoleophold på BC Syd Mommark Handelskostskole og butikspraktik.  Uddannelsen afsluttes med en fagprøve inden for dit eget område.

Gennem uddannelsen får du et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed (B2B), og du får et indgående kendskab til vores produkter, salg og rådgivning - det er nemlig dig, der skal sørge for, at vores kunder ikke går forgæves. Hos os gennemgår du altså både en faglig og personlig udvikling, hvor du lærer at tage ansvar og kommer omkring alle vigtige opgaver i engrosbranchen.

Du skal have taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse for at komme i betragtning. Er du i tvivl, bør du spørge din studievejleder om din grunduddannelse giver adgang.

Vil du høre mere om livet som handelstrainee, så se med her: 

No Image

Vil du være en del af en virksomhed, hvor arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj?