Powerbanks & Ladekabler

28Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

STROXX - Oplader med 2 udgange

STROXX

55009011

Oplader med 2 udgange

Begge udgange: 2,4 amp Indbygget Smart IC Dobbelt USB output 2,4 amp x 2...
  • Type2 udgange
Pris Ekskl. moms
188,00 DKK /Styk
3 stk på lager online

Køb powerbanks & ladekabler hos Carl Ras

Her finder du vores store udvalg af powerbanks & ladekabler fra populære mærker som Scosche, STROXX, AWEI og mange flere!

Vi har powerbanks & ladekabler til praktisk talt alle formål, uanset dit behov og hvilken opgave, du står overfor.
Om du skal bruge powerbanks & ladekabler i dit daglige arbejde eller blot en gang imellem, er professionel eller gør-det-selv’er, så har vi powerbanks & ladekabler, der passer til dit behov.

Find de rette powerbanks & ladekabler hos Carl Ras

Udvalget af powerbanks & ladekabler er massivt, og der er som nævnt powerbanks & ladekabler til stort set enhver opgave i vores sortiment. Vi er dine eksperter i powerbanks & ladekabler og kan hjælpe dig med at vælge de rette powerbanks & ladekabler til netop dit behov.

Hvis du har brug for hjælp, kan du anvende vores chat eller ringe direkte til kundeservice på 44 85 55 11, hvor der sidder isenkræmmere klar til at hjælpe med at finde præcis de powerbanks & ladekabler, du har brug for.

Powerbanks & Ladekabler - En del af vores sortiment inden for småelektronik

Udvalget af powerbanks & ladekabler, som du finder her på siden, er en del af vores samlede sortiment af småelektronik, der rummer et kæmpe udvalg indenfor netop småelektronik og alt hvad dertil hører

Kæmpe udvalg af powerbanks & ladekabler

Hos Carl Ras går du aldrig forgæves. Det betyder, at vi hjælper dig med at få præcis den vare, du har brug for - og det gælder også for vores powerbanks & ladekabler. Finder du ikke det, du søger af powerbanks & ladekabler her på siden, kan vi enten hjælpe med en fuldgod erstatningsvare eller hjælpe dig med at skaffe det fra en af vores mere end 570 leverandører.