Strygesten / hvæssesten

20Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DMT - Skridmåtte 100x250mm

DMT

36000070

Skridmåtte 100x250mm

Skridmåtte....
  • Længde mm250
  • Bredde mm100
  • Kode705364
Pris
64,00 DKK /Styk
10 stk på lager online

Strygesten holder værktøjet skarpt

En forudsætning for et godt udført arbejde, er at dit værktøj er i topform. Især når vi taler om stemmejern, mejsler og høvle, er det afgørende, at de er skarpe og klar til opgaverne – og her er strygesten helt uundværlige!

Strygesten/hvæssesten findes i mange afskygninger til mange formål/værktøjer, men fælles for dem er, at de vil få dine klinger til at fremstå som nye.

Bedre resultater med skarpe ægge

Æggen på skærende værktøjer er formentlig det vigtigste element i forhold til at opnå de bedste resultater af sine anstrengelser. Og netop anstrengelser er, hvad man med skarpt værktøj, undgår for mange af. Arbejdet glider nemmere og mere effektivt, og resultaterne bliver bare bedre, hvis æggen er skarp.

Stort udvalg af strygesten til alle formål

Hvilken strygesten du skal have, afhænger i høj grad af, hvad du skal bruge den til. Nogle strygesten er med diamantbelægning, hvilket gør dem ideelle til spidsværktøjer, mens andre er mere ”klassiske” hvæssesten, som er perfekt til høvlklinger, stemmejern osv.

Vi hjælper dig

Udvalget af strygesten er stort, men du kan være helt rolig – vi sidder klar til at hjælpe dig, så du får den mest optimale stryge-/hvæssesten til lige netop dit behov. Du kan kontakte vores faguddannede kundeservice på mail, telefon eller direkte via chatten her på siden.