Huggepiber & hulstansere

Står du og mangler huggepiber & hulstansere, har vi med garanti det rette til dig her på siden. Her finder du alt, du kunne have brug for indenfor huggepiber & hulstansere, og hvis vi ikke har netop det, du er på jagt efter her på siden, kan vi altid hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

29Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Perfekte huller med huggepiben

Huggepiben er suveræn, når du skal lave runde huller i læder, skind, vinyl, tæpper, pap, plastik eller gummi. Ja, uanset materialer skærer huggepiben igennem og sørger for at lave runde huller. Og med huggepiben er det nemmere at komme ind på steder, hvor en hultang ikke er stor nok eller ikke kan komme. Og det er meget enkelt. Du sætter huggepiben på og giver den et slag i enden med en hammer, og hullet er skabt. Skal du lave huller i metal, må huggepiben dog give op. Her skal du have fat i en lokketang, der har et stempel og en matrice, der kan skære igennem metallet og lave hul.

Find den rette huggepibe hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af huggepiber, som kan lave huller i flere forskellige størrelser fra 3 til 50 mm i diametre. Vi har også huggepiber i sæt, lige fra 2-20 til 2-30 mm, der er en praktisk løsning, hvis du skal have huller i flere forskellige størrelser.

Kig dig omkring her på siden og find den huggepibe, der passer til din opgave. Vi håber, at du vil blive inspireret her på siden og tøv ikke med at tage kontakt til vores faguddannede personale - eller kig forbi en af vores butikker for at få råd og vejledning. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.