Fræsejern sæt

Står du og mangler fræsejernsæt, har vi med garanti det rette til dig her på siden. Her finder du alt, du kunne have brug for indenfor fræsejernsæt, og hvis vi ikke har netop det, du er på jagt efter her på siden, kan vi altid hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

24Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

CMT - Overfræsesæt K8 C, 5 dele

CMT

32011875

Overfræsesæt K8 C, 5 dele

God kvalitet. I smart opbevaring. Leveres med 5 forskellige jern....
  • Skaft diameter mm8
  • Indhold5
  • KodeK900-005-02
Pris Ekskl. moms
699,00 DKK /Sæt
10 stk på lager online
CMT - Kantfræsersæt K8 3 dele

CMT

34005233

Fræserjernssæt Kant K8, 3 dele

Topkvalitet Med 8 mm skaft...
  • Skaft diameter mm8
  • Indhold3
  • Kode900003.01
Pris Ekskl. moms
802,00 DKK /Sæt
Produktet er en skaffevare

Vær praktisk med et fræsejernssæt

Et fræsejern er altid en god idé - blandt andet hvis du skal lave et spor til en ledning i et gulv. Du kan også bruge dit fræsejern til at lave nogle flotte profiler på dørkarme. Samtidig kan du også bruge det til eksempelvis et hjemmelavet skærebræt, hvor du gerne vil lave en rille omkring kanten, så saft og andet kan samles her. Her er fræsejernet også den helt perfekte løsning. Har du brug for at fræse i flere størrelser, er et fræsejernsæt med forskellige antal fræsejern i flere størrelser en praktisk og god løsning. Du køber et fræsejernssæt i smarte aluminiumskasser og værktøjsholdere, så du let kan holde orden og finde netop det fræsejern, som du skal bruge.

Find dit fræsejernssæt hos Carl Ras

Uanset hvad du skal bruge dit fræsejernssæt til, så er det en super praktisk løsning, hvis du skal fræse med fræsejern i flere forskellige størrelser. Der er mange muligheder, når du først har investeret i et fræsejernssæt. Her på siden finder du vores store udvalg af fræsejernssæt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.