Diamantskæreskiver

168Varer

Forrige

Side 1 af 4

Næste

Sorter efter

Diamantskæreskiver til de hårde materialer

Skal du skære i beton, sten, mursten eller andet hårdt materiale? Eller i abrasive materialer som asfalt og beton? Så skal du have fat i en diamantskæreskiver. Diamantskæreskiverens klinger er fremstillet af stål, hvorpå der er monteret diamantsegmenter. De kan være påsat på forskellige måder, hvilket gør, at de kan bruges til forskellige ting.

Åbne eller lukkede klinger?

Du kan både få åbne og lukkede klinger til din diamantskæreskiver. De åbne segmenter er lidt grovere i snittet, men kommer bedre af med støvet. De lukkede segmenter er velegnede til at skære i glaserede fliser med, så glasuren på fliserne ikke slås i stykker.

Klinger til forskellige maskiner

Der findes mange forskellige klinger til forskellige opgaver og maskiner. De fleste klinger passer til en vinkelsliber, så størrelsen er typisk 115 mm, 125 mm, 150 mm, 180 mm eller 230 mm. Der er også klinger til fliseskæremaskiner eller betonsave. Disse kører ofte med vandkøling, hvor de andre kører med tørskæring.

Køb diamantskiveskærer hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af diamantskiveskærere. Her på siden ser du vores store udvalg, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder det, du søger. Vi glæder os til at hjælpe dig.