Brevkasser & standere

Brevkasser, postkasser, standere, beslag og låse

90Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

Mefa - Postkasselås A17000

Mefa

40344097

Postkasselås A17000 t

Lille sikkerhedslås med 2 stk nøgler. Til MeFa brevkasser....
  • TypeSikkerhedslås
  • KodeA17000
Pris Ekskl. moms
129,00 DKK /Styk
25 stk på lager online

Postkasser til enhver smag

Postkasser er i mange tilfælde førstehåndsindtrykket til boliger, hjem, virksomheder og institutioner. Og selv om e-post bliver mere og mere anvendt i dag, så er det stadigt nødvendigt med en postkasse til den gode gammeldags post. Godt nok får vi langt færre breve, ugeaviser og reklamer, men det gælder jo ikke pakkerne.

Hos Carl Ras finder du postkasser til enhver smag – både moderne, stilrene og klassiske udgaver – samt standere til postkasserne. Kig dig omkring her på siden og følg vores guide til, hvordan du finder den perfekte postkasse. Så er du helt sikkert på rette kurs.

Guide: Sådan vælger du den rette postkasse

Stilart

Det er vigtigt, at du finder en postkasse med det helt rigtige udtryk og i den rigtige stil. Der findes nemlig mange forskellige typer af postkasser. Måske er du mest til helt klassiske, firkantede postkasser, pakkepostkasser med plads til pakker og store mængder reklamer, aviser og breve, eller designpostkasser i mange forskellige materialer.

Materialer

Vælg et materiale, der først og fremmest passer til den stil, du godt kan lide, og så må det også gerne være nemt at vedligeholde. Husk på, at postkassen skal stå ude året rundt og holde i mange år. Postkasser i aluminium er altid en god løsning, fordi det er holdbart og vedligeholdelsesfrit. Du kan få overfladebehandlet aluminium i mange forskellige farver. Overvej desuden, om der skal være lys på postkassen, så postbuddet og gæster nemt kan finde dit hus i mørke.

Størrelse

Postkassen skal naturligvis have den rigtige størrelse. Overvej, om du skal bruge en postkasse til almindelig post, der kan modtage almindelige breve, reklamer, aviser med mere, eller om du har brug for en pakkepostkasse med plads til diverse pakker. Fordi der findes kuverter i forskellige størrelser, er der faste regler for både størrelsen på postkasser, og hvor stor brevsprækken skal være. Brevindkastet i postkassen skal derfor passe til den største standardstørrelse på konvolutter. 

Postkassestander

Mange vælger at montere deres postkasse på noget fx en mur, en væg eller et stakit. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er en postkassestander en god løsning. Grav postkassestanderen ned i jorden og sørg for, at den står stabilt og sikkert i alt slags vejr.

Krav til postkasser

Du skal være opmærksom på, at din postkasse og dens placering skal opfylde P&T’s krav til størrelsen på brevindkastet. Derudover skal den være monteret i korrekt højde. Alle vores postkasser opfylder kravene, så er det op til dig at få placeret postkassen i den korrekte højde og på den krævede placering.

Vi hjælper gerne

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af postkasser, der opfylder de officielle krav. Få inspiration til postkasser og postkassestandere her på siden, hvor vi viser vores store udvalg. Du er også altid velkommen til at kontakte os og få en snak med os om, hvilken postkasse der opfylder dit behov.