Dørbeslag

3800Varer

Forrige

Side 1 af 90

Næste

Sorter efter

Dormakaba - Nylonglider til glideskinne

Dormakaba

41774877

Nylonglider lav t/glideskinne med skrue

Nylonglider Dorma til glideskinne 4177-4602 til 4177-4608....
  • Kode9900064000300
Pris Ekskl. moms
186,00 DKK /Styk
136 stk på lager online

Dørbeslag

Står du og mangler beslag til en dør eller flere døre i et større projekt? Så fortvivl ej. Hos Carl Ras har vi dørbeslag i mange forskellig former, støbninger og mærker. Klik dig blot rundt på vores hjemmeside og find netop de dørbeslag, som du står og mangler.

Hvis du er tvivl om selv den mindste ting, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kompetente isenkræmmere, som sidder klar ved telefonerne til at servicere på bedst mulige vis. 

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål om dørbeslag

 

 

✔️ Udendørs dørbeslag?

Når snakken falder på dørbeslag til udendørs brug, så er det vigtigt, at materialet kan holde til vind og vejr. Derfor er det væsentligt, at man bruger dørbeslag i varmgalvaniseret eller rustfrit stål eller andet materiale der kan holde.

 

✔️ Hvilke mærker?

Der er mange forskellige mærker inden for dørbeslag og det kommer selvfølgelig fuldstændig an på, hvilket dørbeslag du er på udkig efter. Assa Abloy og Dormakaba er blandt de helt store spillere på markedet og har mange produkter af høj kvalitet.

 

✔️ Hvilket materiale?

Dørbeslag er en enorm bred kategori og du kan derfor finde produkter lavet af mange forskellige materialer og overfladebehandlinger. Blank krom, hvidlakeret og matpoleret er blandt de populære overfladebehandlinger. Messing er også et populært materiale.

 

✔️ Gamle dørbeslag?

Du kan sagtens bruge gamle dørbeslag, men du skal bare sikre dig, at de kan holde til det, de skal. Dog kan du også snildt finde nye dørbeslag, som har et mere rustikt udseende.