Dørsikring

90Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

PN Beslag - Rudesikring 3642

PN Beslag

41455016

Rudesikring 3642 gul

Stål, med envejsskruer.SB pak á 3 stk....
  • OverfladeEl-galv gul
  • Bredde mm44
  • Længde mm50
Pris Ekskl. moms
97,00 DKK /SB-Kort
12 stk på lager online

Effektiv dør- og vinduessikring kan mindske antallet af indbrud

Ifølge tal fra Det Kriminalpræventive Råd (DKR), blev der i 2018 anmeldt 29.015 indbrud i Danmark. Det er det laveste antal indbrud i mange år, men stadig et ret højt antal isoleret set. Faktisk svarer tallene til, at der blev begået knap 80 indbrud om dagen og at det samlet set var 1,1% af danske boliger, der var udsat for indbrud i 2018.

Statistikkerne er heldigvis på rette kurs, men udviklingen kan sagtens gå hurtigere vha. effektiv dør- og vinduessikring. Døre og vinduer er de mest sårbare elementer i forhold til indbrud, og det er selvfølgelig her at tyvene vil forsøge at skaffe sig adgang.

Indbrudssikring af vinduer

Det er desværre utrolig let at bryde ind gennem vinduer, hvis ikke der er gjort noget for at sikre dem. Mulighederne er mange, og for en indbrudstyv vil et ikke-sikret vindue være en nem opgave. Indbrudssikring handler ikke nødvendigvis om at sætte tremmer for vinduerne eller bruge ståldøre – det er selvfølgelig muligheder, men ofte er effektiv indbrudssikring ”bare” et spørgsmål om, at gøre det tilpas uattraktivt for indbrudstyven, at fuldbyrde sin gerning.

Tid er en afgørende faktor for, hvorvidt det er lønsomt at forsøge sig med at bryde ind eller ej. Hvis det er for tidskrævende, vil tyven være mere tilbøjelig til at opgive sit forehavende og søge andre græsgange.

Vinduer er særligt udsatte, fordi det er nemt at få et overblik over boligen og evt. bytte, men også fordi vinduer typisk er det svageste led, hvis ikke man har vinduessikring. Det er forholdsvist nemt at brække et ikke-sikret vindue op, og alt afhængig af, hvilken type vindue man har med at gøre, vil der være forskellige metoder til at tvinge sig adgang.

Vinduessikring kan være noget så simpelt som et lille stålbeslag, der skrues fast i karmen med en lille modpart på selve vinduet, der gør det meget, meget besværligt at få vinduet fra karmen når først det er monteret.

Indbrudssikring af døre

I forhold til indbrud er døre generelt mere sikre end vinduer, men det betyder desværre ikke, at døre pr. automatik er indbrudssikre. Der findes forskellige typer af deciderede sikkerhedsdøre som besværliggør tilværelsen for indbrudstyven, men man kan også sikre sine eksisterende døre med f.eks. nokker til bagkantssikring eller dørsikringsbeslag, som er designet til at gøre livet surt for ubudne gæster.

Hvilket niveau af sikkerhed du har brug for, afhænger af mange faktorer. Hvis der er tale om privat bolig, hvor naboerne er tæt på, kan du være nogenlunde forvisset om, at tyven ikke vil larme mere end allerhøjest nødvendigt, og så er div. sikringsbeslag på døre og vinduer et rigtig godt udgangspunkt. Hvis vi derimod taler om erhvervsbygninger, hvor der typisk er langt til nærmeste nabo, kan det meget vel være nødvendigt med mere radikal sikring, da man her har mulighed for at ”arbejde” mere i fred for nysgerrige blikke.

Børnesikring af døre og vinduer

Én ting er at sikre sig mod indbrud, men vinduessikring handler ofte også om at børnesikre. I lejligheder er børnesikring af vinduerne en rigtig god idé, da det minimerer risikoen for, at børn kan komme til at åbne vinduet og kravle/falde ud. Børnesikringer kommer i mange afskygninger til såvel vinduer som døre, men fælles for dem alle er, at de besværliggør åbningen af døren/vinduet, og i alle tilfælde sikrer, at (især vinduer) ikke kan åbnes mere end på klem.

Alverdens sikringsbeslag

Hvilken type sikringsbeslag, der er den rette for dig og dit projekt, afhænger i høj grad af, hvilken type dør/vindue, der er tale om. Vores fageksperter er altid klar til at hjælpe dig med at træffe det rette valg og sikre dine døre og vinduer bedst muligt.

Æstetiske sikringsløsninger

Selvom dør- og vinduessikring ikke er obligatorisk, kan man sagtens få nogle eftermonterede løsninger, som klæder det øvrige byggeri. For os er sikkerhed en selvfølge, og derfor skal du også have en løsning, som du er glad for – både i forhold til den konkrete opgave, den løser, men også i forhold til, hvordan den ser ud.

Vi har alverdens sikrings- og karmbeslag, og vi kan uden tvivl også finde en løsning, der klæder dit byggeri.

Carl Ras hjælper med sikring af vinduer og døre

Uanset hvad du har brug for i fm. sikring af vinduer og døre, kan vi hos Carl Ras hjælpe dig med at finde det, du har brug for. Hvad enten du står overfor en renovering, nybyggeri eller bare ønsker at sikre din egen private bolig, har vi det, du står og mangler, og vores faguddannede personale er klar til at rådgive dig og sørge for, at du får det helt rette sikringsniveau.

Kontakt vores kundeservice, eller besøg en af vores 18 butikker – sammen får vi sikret dine døre og vinduer!