Dørgreb

Her finder du dørgreb til alle slags døre. Vi har både dørgreb fra mærker som d line, Ruko, Randi Line, Roto mv. Dørgreb i messing er også blandt vores sortiment.

819Varer

Forrige

Side 1 af 21

Næste

Sorter efter

Assa Abloy - Tilbehør til dørgreb

Assa Abloy

40081060

Nylonbøsning t/ langskilt

Til varenr. fra 4008-1010 til 4008-1050....
  • Dimension mmIndv. Ø 16
  • Kode90404
Pris Ekskl. moms
9,25 DKK /Styk
619 stk på lager online

Dørgreb

Når du skal købe dørgreb, er udformning, materialer, farver og pris altid noget, du skal tage højde for. Måske har din kunde allerede nogle ønsker eller særlige behov. Hos Carl Ras har vi mere end 300 forskellige dørgreb - i alle prisklasser og i mange forskellige materialer. Her kommer en oversigt over de forskellige materialer, du kan vælge imellem.

 

Dørgreb af aluminium

Aluminium er et godt materiale, som bliver mere og mere almindeligt i nordiske hjem – også på dørgrebene. Det er desuden et godt valg for miljøet, da materialet kan genbruges. Materialets styrke betyder også, at dørgrebenes rosetter, nøgleskilte og toilet vridergreb kan gøres mere elegante, hvilket forstærker grebenes stramme design.

 

Dørgreb af messing

Dørgreb af messing var meget almindelige i gamle huse ind til slutningen af 1800-tallet. De flotte messinggreb lignede næsten guld. Messing dørgreb laves også i dag og giver et eksklusivt touch til boligen.

 

Dørgreb af træ

Dørgreb af træ kan være meget smukke. Trægreb fås i mange udgaver og laves i mange forskellige træsorter. Bl.a. er ask et godt materiale, da det er et stærkt og holdbart materiale.

 

Dørgreb af plastic og stål

Huse fra 1960’erne og 1970’erne har ofte dørgreb af plastik og rustfrit stål. De er nemme at vedligeholde og giver et neutralt look.

 

Stil og kvalitet

Hvis du selv har ansvaret for at finde dørgreb til et projekt – udendørs som indendørs – er der især to ting, du bør have med i dine overvejelser; at dørgrebene passer i stil med dørene og huset, og at de er af god kvalitet, så de har en lang levetid.

 

Dørgrebet skal passe til huset

Det er vigtigt for helhedsindtrykket, at dørgrebet passer i stilen med døren og resten af huset. Det kan fx virke helt forkert at montere gamle messinggreb på en moderne, glat dør eller nye stålgreb på en gammel fyldingsdør. Til ældre fyldingsdøre passer det godt med dørgreb af træ med støbejernsbeslag, og til mere moderne fyldingsdøre kan et enkelt dørgreb af messing være en smuk løsning.

 

Forhindr slitage med god kvalitet

Det kan normalt godt betale sig at købe dørgreb i en god kvalitet, også selvom de koster lidt mere. Der er et meget stort slid på dørgreb, for de udsættes for mange vrid og ryk.

 

Dørgreb til udendørs brug

Dørgreb til yderdøre bliver mere udsat for vejr og vind og skal derfor være mere robuste og holdbare. Udendørs dørgreb er derfor i langt de fleste tilfælde udført af stål. Her er det også vigtigt, at dørgreb og dør passer sammen.