Dørringe & -brikker

74Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

IPA - Dørringesortiment 345 stk

IPA

41070025

Dørringesortiment 395 stk 12550

IPA dørringesortiment 345 stk...
  • Antal pr. pakke345
Pris Ekskl. moms
2.015,00 DKK /Sæt
5 stk på lager online

Lad dørringe hjælpe den bindende dør

De fleste døre vil med tiden sætte sig og binde. Skavankerne sniger sig ind, selv på den bedste dør, og hvad gør man så? Dørringe er altid en god løsning, når problemet med bindende døre trænger sig på. Den lille messingring minder lidt om en spændskive. Dørringen skal lægges over tappen på dørhængslet, når du har løftet døren af. Prøv eventuelt med forskellige størrelser, hvis den første dørring ikke løser problemet.

Der findes også en model fremstillet i special nylon som er lige så stærk som messing dørringen. Denne er lavet som to dele, der kan klikkes sammen rundt om tappen i et hængsel, dvs. at man hermed slipper for at tage døren af, og man har lettere ved at finde den dørring, som passer bedst. Dermed sparer man tid og penge. Fås i en smart sortimentsæske.

Find dørringe hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af dørringe i forskellige størrelser, med varierende tykkelse og diameter. Gå på opdagelse her på siden og find de dørringe, der passer til den dør, du skal reparere. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.