Dørhængsler

I denne kategori finder du dørhængsler til alle slags døre og karme. Se sortimentet her.

136Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Dørhængsler

Carl Ras har dørhængsler i mange forskellige varianter til yderdøre, udhus-/skurdøre, terrassedøre, hoveddøre mm. Vi fører blandt andet mærkerne Assa Abloy, Dr. Hahn, IPA og PN beslag, der alle producerer slidstærke og robuste dørhængsler. Kig dig omkring på siden her og se vores brede sortiment.

Dørhængsler skal ikke irritere

Dørhængsler skal kunne holde til noget, da de dagligt bliver brugt, slidt og belastet – måske endda skævt. Du kan afhjælpe slitage med en dørring eller en hængselsretter. Dørringene bliver slidt, fordi dørens vægt trykker på dem. Hvis du vil undgå det, kan du udskifte dem med dørringe i nylon, som er selvsmørende. En anden fordel ved dørringene i nylon er, at de kommer i to dele, så du slipper for at løfte døren af. Du kan klippe de gamle ringe af med en skævbider.

Undgå hvinende dørhængsler

Når man er en handyman, er der en lang række DIY-teknikker og smøremidler, der kan forhindre de irriterende lyde, dørhængsler kan skabe. Hvem vil ikke gerne undgå at blive drevet til vanvid af et hængsel? Vi anbefaler, at du bruger smøremidlet Unique Oil fra Stroxx. Unique Oil har en ekstrem evne til at trænge ind og beskytte svært tilgængelige steder, og så har olien den fordel, at den ikke drypper og klistrer. Den er beregnet til at holde længe og smøre længe, så du ikke skal gøre det så tit. Vi anbefaler, at du gør det to gange om året.