Montagelim

44Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Montagelim – bomstærkt og holdbart

Det er vigtigt med en kraftig og stærk lim, når man skal hæfte ting sammen. Her er monteringslim eller monteringslim en fantastisk løsning. Den er bomstærk og hæfter på stort set alt. Allerede efter få minutter holder den, og efter 48 timer har den opnået fuld styrke.

Montagelim kan fx anvendes til montering af paneler, stuk, trappeforkanter, sparkeplader og fliser samt limning af træ, glas, metal, sten og flamingo.

Hos Carl Ras finder du monteringslim i patroner og poser klar til brug i fugepistolen og findes i forskellige farver, og til forskellige anvendelser. Hærdetiden varierer, hvilket du skal være opmærksom på, når du arbejder med limen. Vær også opmærksom på, hvilke temperaturer montagelimen er egnet til at blive arbejdet med. Du kan også vælge en lim, som kan fiksere tunge emner på væg og loft uden understøtning.  

Korttricket

Hvordan slipper du med den overskydende lim? har en smart løsning: Når du er færdig med at lime, så tag et almindeligt spillekort, bøj det en smule og brug det til at skrabe den overskydende lim af langs kanterne af den limede genstand og flade.

Find den rigtige montagelim hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du montagelim til professionelle, der bruges globalt til mange forskellige projekter. Du finder også mange andre klæbemidler som fx trælim, kontaktlim og epoxylim. Vi bestræber os på at levere klæbeprodukter og tætningsmidler, som giver den bedste ydeevne, og samtidig lever op til de seneste internationale og lokale regler for byggeri og miljøstandarder. Gå på opdagelse her på siden og find den montagelim, der passer til din opgave. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.