brand logo

DeWalt - Kraftfuld kvalitet siden 1924

I næsten 100 år har DEWALT været et fast go-to brand for det professionelle håndværkersegment. Med sin ikoniske gul/sorte farveprofil er DEWALT let at genkende, men det er først og fremmest den robuste og solide kvalitet, der har sikret den amerikanske producent sin status som et af verdens mest foretrukne brands når det gælder el- og akku værktøj.

Værktøj fra DEWALT er – hvad end vi taler om el-, akku- eller manuelt håndværktøj – gennemsyret af kvalitet fra ende til anden, og der hersker ingen tvivl om, at DEWALT er ”built to last”.

Nyhed: DEWALT POWERSTACKTM 5.0 AH Batteri

Nyhed: DEWALT POWERSTACKTM 5.0 AH Batteri

Kæmpe nyhed- DEWALT POWERSTACKTM 5.0 AH er det mest kraftfulde batteri til dato. DEWALT POWERSTACKTM anvender fladcelle batteriteknologi, så du opnår bedre produktivitet end tidligere. Højere spænding i værktøjet gennem hele applikationen giver dig mulighed for at lave flere krævende opgaver. POWERSTACKTM batterierne er kompatible med alt DEWALT 18V XR værktøj og opladere, så du behøver ikke at købe et nyt system for at få fordelen af POWERSTACKTM-teknologien.

Det får du bl.a. med DEWALT POWERSTACKTM:

  • 50% mere kraft med fladcelle batteriteknologi end cylindrisk
  • 50% flere applikationer pr. opladning end et alm. 5,0 Ah.
  • 2 gange længere levetid end et alm. 5,0 Ah.
  • Mindre varmeopbygning giver færre nedlukninger af batteriet
  • Solid og formstøbt gummibund
  • 3 års batterigaranti

Artikler

El- og akku værktøj fra DEWALT

Det er helt klart i forhold til el- og akku værktøj, at DEWALT har sit primære domæne – og ikke uden grund. F.eks. er DEWALT boremaskiner – uanset hvilke specifikationer, du måtte ønske – fuld af power og en arbejdsvillighed, der får jobbet klaret på rekordtid. Og det gælder uanset om du har brug for en alm. DEWALT skruemaskine eller en mere slagkraftig DEWALT slagboremaskine. Uanset, hvad du vælger, er du med DEWALT sikker på at værktøjet ikke vil være en begrænsning for dig – tværtimod! Og hvis opgaven ikke kan klares med en slagboremaskine, kan du altid sætte din lid til en DEWALT borehammer, der arbejder sig igennem selv den strideste beton som var det smør.

Få mere spænding i tilværelsen med DEWALT batterier

DEWALT har akku værktøj til enhver lejlighed og til ethvert formål – og du bestemmer selv, hvor meget power du vil have. Udvalget af DEWALT batterier spænder fra 10,8V og helt op til 54V, når der virkelig skal spænding i tilværelsen. Det mest almindelige er dog 18V, som de fleste håndværktøjer kører på. Men ligesom maskinerne er det, skal også batterierne være af ypperste kvalitet.

Hvilket batteri du skal bruge, afhænger af mange faktorer, men først og fremmest skal batteriet naturligvis passe til din pågældende maskines behov for spænding. Derefter er der egentligt frit lejde ift. hvor mange Ah (ampere timer) du ønsker. Jo flere Ah, desto mere køretid med maskinen.

DEWALT har alt, du behøver – også til haven

Sortimentet fra DEWALT er omfattende, og der findes næppe en opgave, som ikke vil kunne klares med det gul/sorte værktøj. Men udover de ”klassiske” bore- og skruemaskiner, kan du også ekvipere dig med DEWALT værktøj og redskaber til havearbejdet.

DEWALT hækkeklippere, græstrimmere og kædesave

En DEWALT hækkeklipper er et stærkt supplement til redskabsskuret – eller til den professionelle gartner. Hækkeklipperne kører på de kraftfulde 18V batterier, hvilket betyder, at du aldrig mere behøver at bekymre dig om forlængerledninger – eller være bange for at klippe ledningen over.

Trænger plænen til en tur, kan det passende klares med en DEWALT plæneklipper, hvor du ikke behøver at bekymre dig om støj, da den også kører på batteri, og når du er færdig med de store flader, kan din DEWALT græstrimmer tage kanterne og sikre den sidste finish. Og ja, græstrimmerne er også batteridrevet.

En DEWALT kædesav kan godt fås i en 18V udgave, men hvis der virkelig skal fældes træer, er det 54V FLEXVOLT, du skal have. Her får du al den saft og kraft, du kan forestille dig ud af et kompakt batteri, hvilket gør disse kædesave til en kraftfuld, men støjsvag løsning i skoven og haven.

En DEWALT sav til enhver situation

Udvalget af diverse save fra DEWALT er massivt, og der findes med garanti en DEWALT sav til lige netop den opgave, du står overfor – uanset, hvad du skal have savet. Med et kæmpe sortiment af rundsave, bordrundsave, stiksave og dyksave m.m., kan du vide dig sikker på, at DEWALT nok skal klare ærterne for dig når det gælder de lige linjer og det rene snit. Og til nedbrydning og det lidt grovere arbejde, er en DEWALT bajonetsav sandsynligvis et kvalificeret bud på det, du lige står og mangler.

Ingen opgave er for krævende for en DEWALT sav, og vi tør godt love dig, at arbejdet kommer til at forløbe hurtigt og effektivt!

 

Oprydning og opmuntring

Når arbejdet er færdigt, og det er tid til at rydde op, kan DEWALT endnu engang være dig behjælpelig – i hvert fald i forhold til grejet. Støvsugere er måske ikke det første man tænker på, når man taler om dette brand, men ikke desto mindre er DEWALT støvsugere også en del af sortimentet fra den amerikanske værktøjsproducent, og hvis du har brug for lidt opmuntring, kan du med fordel skrue op for en DEWALT radio og opleve arbejdsdagen flyve afsted.

Et gennemtænkt økosystem

Når du først har prøvet DEWALT, er der stor sandsynlighed for, at du ikke har brug for at prøve andet – og det forpligter i forhold til funktionaliteten på tværs af dine maskiner. Med 18V som dit udgangspunkt, kan du klare langt de fleste opgaver og anvende dine batterier på tværs af dit udstyr. Det vil sige, at du kan bruge det samme batteri fra din 18V skruemaskine som du bruger til din plæneklipper – således er det kun et spørgsmål om, hvor mange batterier, du har behov for, hvilket igen afhænger af, om du bruger dine DEWALT produkter hver eneste dag i mange timer om dagen, eller om det er lidt mere sporadisk.

Uanset hvad, er du med akku-værktøj fra DEWALT trådt ind i et økosystem, der giver mening og gør det nemt og bekvemt at anvende den samme energikilde på tværs af maskiner, grej og udstyr.

Hvilken maskine/model skal du vælge?

Hvilken konkret model/maskine, du skal vælge, afhænger af, hvilken konkret opgave/udfordring, du står overfor. Det er heller ikke uvæsentligt at tage med i betragtning, hvor ofte du vil stå i en lignende situation. For os er det ikke afgørende, at du får et dyrt- eller avanceret stykke værktøj, men derimod at du får det rigtige!

Akku eller ledning?

I dag er det meste el-værktøj batteridrevet, men der findes stadig modeller med ledning. Derfor er det først og fremmest en fordel at overveje om man vil køre med eller uden ledning. Der er fordele og ulemper ved begge dele:

En åbenlys fordel ved akku er, at du har fuld bevægelsesfrihed, men omvendt er du afhængig af at batteriet er opladt eller du er afhængig af at have flere batterier og/eller en lader ved hånden.

Med ledning skal du ikke bekymre dig om køretid eller fald i ydeevne – her er der 100% power hele tiden! Til gengæld har du ikke samme bevægelsesfrihed, og du kan være afhængig af forlængerkabler etc.

Det ene er ikke nødvendigvis bedre eller værre end det andet, og der er selvfølgelig heller ingen regler om, at du skal køre alle dine maskiner på enten det ene eller det andet. Mange gange vil man prioritere at have visse maskiner med ledning og visse som akku – det kommer meget an på, hvad man skal lave og hvor stor opgaven man står overfor er.

Dog er det – som nævnt tidligere – værd at påpege, at akku maskinerne kan bruge hinandens batterier på tværs, så længe de kører med samme antal volt. Dermed bør du – hvis du vælger at gå denne vej – sikre dig, at du har eks. 18V over hele linjen, så du får mest muligt ud af dine batterier og ikke behøver at have flere forskellige spændingsniveauer at forholde dig til.

Kæmpe udvalg af DEWALT-produkter hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du altid et kæmpe udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra DEWALT. Vi har de fleste af produkterne på lager, og hvis ikke vi har det du søger, kan vi skaffe det. Hvis du er i tvivl om, hvilken model, der er den helt rigtige til netop dig, kan du kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores 18 butikker, som ligger jævnt fordelt over det hele landet. Vi brænder for den gode service og gør altid vores yderste for at sikre, at du er klædt på til at træffe den rigtige beslutning – uanset, hvad det er, du har brug for.