DEWALT batterier

Find dine DEWALT batterier her.

31Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DEWALTs batterier batter

Kender du det sorte/gule farvede elværktøj? Så kender du også DEWALT. Det amerikanske brand, der i mere end 70 år har gjort sig fortjent til et godt ry for design, udvikling og produktion af kraftfulde industrielle maskiner.

Find det rigtige DEWALT batteri her

Måske er du så heldig, at du allerede har en DEWALT boremaskine, hækkeklipper, rundsav eller måske sømpistol – nu mangler du måske bare batteriet? Vi har et stort udvalg af DEWALT batterier, så du kan med sikkerhed – uafhængigt af model – finde lige det batteri, som passer til din DEWALT enhed. De mest anvende batterier er dem med 18V, men er du i tvivl om, hvilket batteri du skal bruge til dit DEWALT værktøj, så hjælper vi selvfølgelig hellere end gerne.

Førsteklasses produkter fra DEWALT

DEWALT har i mange år været det foretrukne brand for tømrere og andre håndværkere verden over. Og det forstår vi godt. Firmaet leverer altid produkter i verdensklasse, og deres batterier og ladere er bestemt ikke nogen undtagelse. På denne side har vi samlet en række af de mest anvendte DEWALT akku-batterier og ladere. På den måde håber vi at have gjort det nemt at finde det rette batteri til dit nye DEWALT akku-værktøj, eller hvis det gamle skal skiftes.

Vedligehold dit DEWALT Batteri korrekt

Du behandler batteriet bedst, hvis du sørger for at aflade det helt, før du genoplader det til 100% igen. På den måde vil du have et batteri, der holder i længere tidog vil spare penge, fordi du slipper for at investere i nye batterier.