DEWALT radioer

Find din DEWALT radio her.

6Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Lad musikken spille med DEWALT

En god radio hører til på ethvert værksted og alle byggepladser. Med god musik i baggrunden flyder arbejdet bare bedre, og humøret stiger. Men hvordan finder man en solid og holdbar radio til arbejdspladsen til en god pris?

Høj kvalitet og fedt design

Et godt bud er at kigge efter en håndværkerradio fra DEWALT, der er sort/gul ligesom alt andet værktøj fra den amerikanske virksomhed. Siden 1923 har håndværkere nydt godt af DEWALTs el-værktøj og udstyr til det – og deres radioer er ingen undtagelse, når det gælder høj kvalitet og et fedt design.

Den ultimative håndværkerradio

En af DEWALTs bedste radioer er TSTAK radio og oplader DWST1-87078, der både kan lade og bruge de almindelige XR 18V batterier samt de større XR Flexvolt batterier. Arbejdsradioen er vand- og støvtæt og har 6 højtalere, der er placeret i forskellige retninger, så du får en fantastisk lyd hele vejen rundt om radioen. Du får ikke bare god lyd med DEWALTs håndværkerradio, du får også mulighed for at tilkoble din telefon til radioen via Bluetooth eller ved AUX-indgangen.

Masser af batteri at trække på

DEWALT er altid blevet forbundet med rendyrket, amerikansk power. Også når det gælder batteritiden. Det er nemlig særligt batteriernes evne til at holde strøm, som imponerer. Samtidig vejer batterierne mindre end tidligere. Desuden er det ofte standard hos DEWALT, at en radio sælges med to batterier, så du altid har et ekstra at skifte med. Med andre ord er DEWALTs produkter perfekte til den kræsne og krævende håndværker.

Skru op og syng med

Når du har fundet din favorit blandt DEWALTs solide radioer, er det slut med stilhed på arbejdspladsen. Skru op og syng med – det hele bliver lidt sjovere. Og husk, at vi ud over en række DEWALT radioer også har et bredt sortiment inden for opladere, adaptere, batterier og højtalere til radioen.