Gode råd til dit CV, ansøgning og samtale

For at du kan lave en ansøgning og et CV, der matcher Carl Ras så godt som muligt, kan du herunder se, hvad vi lægger vægt på.

Først og fremmest skal din ansøgning og CV være personlig og give os et godt indblik i, hvem du er som person – både fagligt, professionelt og personligt. I Carl Ras er vi interesseret i det hele menneske bag ansøgningen, og når vi søger nye medarbejdere, er det vigtigt for os, at de passer ind i vores kultur og værdier.

CV

Send aldrig standardansøgninger eller CV’er. Dit CV bør indeholde oplysninger om dine erhvervserfaringer, opnåede resultater i de enkelte stillinger, uddannelser og kontaktoplysninger samt et par linjer om dine personlige kompetencer.

No Image

Motiveret ansøgning

I din ansøgning kan du med fordel beskrive, hvorfor du er interesseret i den stilling, du søger, og hvorfor du er interesseret i at arbejde hos Carl Ras, samt hvordan du kan bidrage positivt til jobbet og Carl Ras.

I din ansøgning kan du med fordel uddybe det, der står i dit CV og er mest relevant for det job, du søger, eller du kan komme med konkrete eksempler på dine evner og erfaringer. Ansøgningen bør bære præg af, at du har sat dig ind, hvem Carl Ras er, og hvad vi står for.

Jobsamtalen

1. Forbered dig på Carl Ras 

Undersøg hvem vi er, hvad vi står for, og hvilke tiltag vi har gjort – både generelt og inden for dit fagområde. Du kan eksempelvis finde information om os her på vores hjemmeside, på Facebook eller på LinkedIn.

2. Vis eller fortæl om konkrete eksempler fra din ansøgning og dit CV

Hav styr på din ansøgning og dit CV og overvej nogle konkrete situationer, du tidligere har stået i, som du også kan komme til at stå over for i det job, du har søgt hos os. Drag nytte af disse situationer og brug dem som eksempler på det, du gerne vil fortælle til jobsamtalen; hvis du eksempelvis har skrevet i din ansøgning, at du tager ansvar, skaber resultater, er en ildsjæl eller noget helt fjerde, kan du finde eksempler på situationer, hvor det er kommet til udtryk. Herigennem kan du også fortælle, hvor dine styrker og udviklingspunkter er i forhold til jobbet.

Endelig skal du være helt klar i spyttet omkring, hvorfor du har søgt netop dette job – altså hvad er det, der gør, at du gerne vil lykkes i denne stilling i Carl Ras, og hvad er det, du vil og kan bidrage med.

3. Stil relevante spørgsmål

Har du noget, som du gerne vil have opklaret, er jobsamtalen din mulighed for at stille spørgsmål. På den måde kan du også finde ud af, om stillingen passer dig, og om vi er en virksomhed, du gerne vil være en del af. Her er det vigtigt, at spørgsmålene er relevante, så du ikke bare stiller spørgsmål for at stille spørgsmål.

4. Vær dig selv

For at vi kan få det bedste og mest ægte indtryk af, hvem du er, er det vigtigt, at du er dig selv. Vi har valgt, at vi gerne vil se dig til en samtale, fordi vi gerne vil finde ud af mere om, hvem du er, og om du passer ind i vores kultur.

Dog er det lige så vigtigt, at du, igennem hele processen, husker på, at du også skal finde ud af, om Carl Ras er et match for dig og dine forventninger til et fremtidigt job. Vi er ærlige til jobsamtalen, så det forventer vi også, at du er.