Returvarer - helt uden bøvl

Det er en naturlig del af Carl Ras’ salgspolitik at modtage varer retur til kreditering. For at gøre det så nemt for dig som kunde at få din varer returneret har vi opstillet nedenstående retningslinjer.

Returnering af varer

• Varer modtages kun retur efter forudgående aftale i hvert enkelt  tilfælde, og kun såfremt varerne er kurante og i ubrudt, ubeskadiget og original emballage. I modsat fald kan varen afvises.

• Ved aftalt returnering tilbagesendes varen altid på købers regning og altid vedlagt kopi af følgeseddel eller faktura.

• Ved returnering af varer senere end 14 dage efter køb, modregnes 20% af varens pris, dog minimum 75 kr. ekskl. moms. Efter 3 måneder vil kreditering ikke finde sted.

• Varer solgt i anbrudt emballage eller opskåret på metermål, outlet-varer, samt specielt hjemtaget eller fremstillet efter opgave tages ikke retur.

Du kan læse mere om vilkår for returnering af varer i vores Salgs- og leveringsbetingelser

 

Oprettelse af returordre

For at en vare kan returneres til Carl Ras, skal der oprettes en returordre.

I forbindelse med oprettelse af returordre skal du oplyse kundenummer, salgsordrenummer, varenummer, antal og årsag til returneringen.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores butikker og medbringe din returvare. Her vil der også kunne oprettes en returordre.

Find nærmeste butik her

No Image

Kontakt ligeledes vores Returafdeling ved følgende forespørgsler:

• I forbindelse med returnering af en forkert leveret vare, fejl på vare eller forkert antal, da der skal oprettes en reklamation.

• I forbindelse med returnering af en vare som er transportskadet ved levering, da der skal oprettes en reklamation.

Fradrag

Ved returnering af varer senere end 14 dage efter køb, modregnes 20% af varens pris, dog minimum 75 kr. ekskl. moms.

Returformular