Gevindstænger

41Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Geniale gevindstænger

Gevindstænger er geniale, når der ikke lige er andet, der passer. De kan fungere som fastgørelse i beton, murværk eller træ. Eller som samling over længere afstande. Og så kan du lave dine egne beslag ved at bøje og forme gevindstangen, som du ønsker den.

Hvad er en gevindstang?

En gevindstang er en metalstang med gevind, som kan bruges til mange forskellige opgaver. Du kan bruge den i sin fulde længde, som typisk er en meter, eller ved at skære den i mindre stykker.

Hvilket materiale skal du vælge?

Gevindstængerne fås i flere forskellige materialer – hvilket materiale, du skal vælge, afhænger af, hvor du skal bruge gevindstængerne. Vi anbefaler følgende:

  • Indvendigt eller steder, hvor gevindstængerne ikke udsættes for direkte regn: el-forzinkede gevindstænger
  • Mulighed for regn eller fugt: varmforzinkede gevindstænger eller rustfri gevindstænger
  • Hårdt miljø, hvor de udsættes for saltvand eller andre syreholdige væske: syrefaste gevindstænger. De er også er velegnede til syreholdigt træ såsom egetræ og trykimprægneret træ.

Carl Ras hjælper dig

Hos Carl Ras finder du alle typer og størrelser gevindstænger. Vi har gevindstænger både i rustfrit stål A2 og A4, el-forzinket, varmforzinket og galvaniseret. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig hjælp. Vi guider dig frem til de gevindstænger, der passer til dit behov.