Maskinbolte

98Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Maskinbolte til ude og inde

Er du på jagt efter maskinbolte, bolte med maskingevind og sekskantet hoved, der passer perfekt til en ringgaffelnøgle eller en top? Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af maskinbolte – både med delgevind og helgevind, hvor gevindet går hele vejen fra spids til hoved. Maskinboltene fås i almindelig stålkvalitet til bolter, som hedder 8.8 stål, herefter har de fået en el-forzinket eller varmforzinket overfladebehandling. Hvis du skal bruge maskinboltene indendørs, skal du bruge den el-forsinket version, mens varmgalvaniserede maskinbolte er perfekte til udendørs brug.

Rustfri A2 eller A4?

Maskinboltene fås også i de rustfri stålkvaliteter A2 eller A4. Hvis du går efter en lidt hårdere kvalitet, skal du vælge rustfri A2. Den kan dog ikke tåle syreholdige områder eller materialer. Går du efter en lidt blødere kvalitet, skal du vælge rustfri A4. Denne er også syrefast, så den kan anvendes, hvor der er krav til en syrefast montage. A4 skal også bruges i forbindelse med fx ædle træsorter som teak, lærk, eg mm.

Find alle typer maskinbolte hos Carl Ras 

Hvis der står maskinbolte på din indkøbsliste, er du kommet til det rette sted her hos Carl Ras. Vi forhandler et stort udvalg i alle typer materialer. Gå på opdagelse her på siden og find de maskinbolte, der passer til din opgave. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig hjælp.