Andre måleværktøjer

Uanset hvilken type måleværktøj du søger, kan vi hjælpe dig. Her har vi samlet nogle af vores lidt mere udefinerbare måleværktøjer som f.eks. håndtællere, målehul, omdrejningstællere m.m. Se hele udvalget af øvrige måleværktøjer her.

9Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Hold styr på omdrejningerne

Hvad er en omdrejningstæller? Med en omdrejningstæller kan du måle eller ’tælle’ omdrejningerne per tidsenhed på en given maskine - også kaldet rotationsfrekvensen eller omdrejningsfrekvensen. Hvis du tilslutter en omdrejningstæller til en motor, ser du, hvornår motoren kører optimalt, og hvornår den kan arbejde for hårdt.

 

Skal du måle større afstande? Prøv et målehjul

Du skal have fat på et målehjul, hvis du skal opmålinger af større afstande eller arealer, hvor det er for tidskrævende at bruge målebånd. Målehjulet har typisk en præcision på +/- 1 cm. Og kan måle afstande på op til 10 km, og kommer du for langt, kan den tælle baglæns, så man kan ramme præcist der, hvor man ønsker. De digitale målehjul kan også udregne arealet af ens opmåling, og de har desuden en næsten uendelig måle kapacitet. Hvis du vælger et målehjul med et foldbart greb, er det nemt at transportere. De fleste målehjul sælges desuden med en beskyttende taske, som gør det endnu lettere at transportere målehjulet til og fra arbejds- og byggepladser.

Hvis ikke du skal helt så langt, kan du måske også finde en afstandsmåler nyttig. Den opererer med en ekstrem nøjagtighed og typisk kan den anvendes ved opmålinger på op til 200-300 meter - afhængig af model.

 

Find måleudstyr hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af måleudstyr, opmærknings- og måleværktøjer - herunder både omdrejningstællere, målehjul, afstandsmålere, lasere og meget, meget mere.

Kig dig omkring her på siden og gå på opdagelse i udvalget. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få personlig rådgivning.