Båndmål

Båndmål eller målebånd? Kært barn, mange navne. Men uanset om du kalder det båndmål eller målebånd, finder du det her hos Carl Ras. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige typer til forskellige opgaver. Køb dit nye båndmål her.

56Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Båndmål og målebånd

Korrekt opmåling kræver gode måleværktøjer som f.eks. et godt båndmål. Hos Carl Ras har vi et kæmpe udvalg af professionelle båndmål og målebånd fra populære brands som Hultafors, Stanley og Bacho m.fl.

Et godt båndmål er meget mere end blot et målebånd. Det er et professionelt stykke værktøj, der er afgørende for et godt resultat. Derfor er udvalget af båndmål da heller ikke begrænset.

Båndmål i mange længder

Der er naturligvis stor forskel på, hvad du skal bruge et båndmål til i forhold til, hvilket båndmål der er det rette for dig. Og ofte vil svaret være, at et enkelt båndmål ikke er nok.

Målene har forskellige længder og bredder, hvilket gør dem mere eller mindre egnede til specifikke typer opgaver.

Vi har ”små” 3-5 meters målebånd, som nemt kan være i lommen og som er perfekte til hurtig opmåling af mindre ting. Men vi har også 30 meters båndmål, der er ideelle til større entrepriser, anlægsarbejde mv.

Talmeter

De klassiske målebånd er naturligvis et must, og bestemt også noget, man finder i langt de fleste værktøjskasser, men det er svært at foretage præcise indvendige mål af et emne med ”bare” et målebånd. Her har du brug for et talmeter. Talmetre fungerer som almindelige båndmål, men har yderligere et bagudrettet bånd, der gør det nemt at overføre et præcist indvendigt mål til et emne, der skal skæres til.

Hvilket båndbål er det rette?

Som nævnt er det ikke givet, at et enkelt båndmål er nok – det afhænger af, hvad du konkret skal bruge det til. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning og få det båndmål, som er det rette for lige netop dig til dit specifikke behov.

Kontakt vores kundeservice, hvis du er i tvivl – så finder vi det rette båndmål til lige netop dig.