Afstandsmålere

I dette område finder du afstandsmålere af mange forskellige slags. kig vores sortiment igennem og find lige dét, som du leder efter.

35Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Afstandsmåler – få præcise resultater på rekordtid med laser-afstandsmålere

Godt håndværk kræver præcis opmåling. Derfor er en afstandsmåler et uundværligt stykke håndværktøj for enhver ambitiøs håndværker og gør-det-selv entusiast. Afstandsmålere er dyrere end f.eks. tommestokke og målebånd, men til gengæld er de meget mere præcise og markant hurtigere at arbejde med. Man får således mere for hånden, hvis man anvender en afstandsmåler til sine opmålinger.

Uhyre præcise målinger

De fleste laser-afstandsmålere har en nøjagtighed på +/- 1-2 mm./m. Den slags nøjagtighed opnås kun med afstandsmålere, og det er denne uhyre præcision, der gør afstandsmåleren til et uforligneligt stykke værktøj.

Spar tid med en afstandsmåler

Der er ingen tvivl om, at afstandsmålere kan spare dig for en masse dyrebar tid i hverdagen. Du kan foretage præcise opmålinger på få sekunder, hvilket giver mere tid til det øvrige arbejde. Afstandsmålere er også nemmere at håndtere end en tommestok eller et båndmål nogensinde har været, da det ikke skal foldes/rulles hverken ind eller ud. Et hurtigt tryk på knappen, og så har du dine data lige der på afstandsmålerens display.

En afstandsmåler er nemmere at håndtere

Når du skal foretage opmåling af emner på over 1 meter, kan en tommestok eller et båndmål hurtigt blive lidt en udfordring at arbejde med. Og især, hvis du skal måle mere end 2 meter, som er standardlængden på de fleste tommestokke. I de tilfælde opnår du kun meget sjældent fuldstændig præcise målinger, da du vil være nødt til at markere og flytte tommestokken for at måle færdigt. Det slipper du for med en laser-afstandsmåler. Der er naturligvis også en vis begrænsning på, hvor langt en afstandsmåler kan måle, men det er lidt nogle andre ”begrænsninger” end man kender det fra de mere gammeldags, analoge måleværktøjer.

Præcis hvor langt en afstandsmåler kan måle, afhænger af, hvilken model, du vælger. De fleste modeller spænder fra 50-200 meter, hvilket gør dem markant mere effektive end båndmål og tommestokke nogensinde har kommer til at blive.

Hvilken afstandsmåler skal jeg vælge?

Det afhænger i høj grad af, hvad du skal bruge den til. For langt de fleste, vil 50-100 meters målere være alt rigeligt, og så er det i højere grad et spørgsmål om, hvilket mærke, du sværger til. Differencen i forhold til deres præcision er så lille, at det næsten ikke er værd at tale om.

Afstandsmåler med ergonomisk greb

Mange afstandsmålere har et ergonomisk gummigreb, hvilket tjener mere end blot et enkelt formål. Først og fremmest gør et gummigreb afstandsmåleren nemmere at holde, hvorved man minimerer risikoen for at tabe den. For det andet, hvis du skulle tabe den, så beskytter gummiet mod stød, ligesom man f.eks. kender det fra covers til mobiltelefoner. Og for det tredje gør gummibelægningen det mindre sandsynligt, at afstandsmåleren skrider, når den lægges til rette.

Beregn arealer og rumfang

Mange afstandsmålere kan – udover at måle afstand – også beregne rumfang og arealer, hvilket gør dem yderst bevendte i beregningsøjemed, da man hurtigt og præcist kan dimensionere sine indkøb og tilpasse sit materialeforbrug. Det betyder færre ture til grossisten, da du kan ramme plet på få sekunder med en afstandsmåler.

Afstandsmålere fra alle de store mærker

Hos Carl Ras vil vi være håndværkerens foretrukne specialist i bl.a. værktøj, beslag og befæstigelse. Derfor forhandler vi et bredt udvalg af de mest populære mærker og tilgodeser brand-specifikke præferencer – og det gælder naturligvis også i forhold til vores udvalg af afstandsmålere. Hos os finder du professionelle afstandsmålere fra bl.a. DEWALT, Bosch, Hultafors, Milwaukee og STROXX, for blot at nævne nogle.

Kæmpe udvalg af professionelt værktøj til måling og opmærkning

Afstandsmålere er langt fra det eneste opmærkning- og måleværktøj, du finder i vores sortiment.

Se f.eks. vores udvalg af el-måleudstyr eller lasere, hvor du både finder streg- og rotationslasere – eller vores øvrige måleværktøjer, der bl.a. tæller målehjul, håndtællere og nivelleringsinstrumenter.

Hos Carl Ras går du aldrig forgæves – og det gælder helt bestemt også når det drejer sig om gode værktøjer til opmåling – uanset, hvad dine præferencer og behov måtte være.

I tvivl? Lad os hjælpe dig

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj, beslag og meget mere – herunder også afstandsmålere, og vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model, baseret på dine konkrete behov og præferencer. Kontakt os i dag, hvis du har brug for rådgivning – vi sidder klar på mail, chat og telefon, og i vores butikker kan du altid få personlig og professionel rådgivning.