Inspektions- & termisk kamera

Her finder du vores store udvalg af inspektions- & termiske kameraer til ethvert formål! I vores sortiment indenfor inspektions- & termiske kameraer har vi det meste, men finder du ikke præcis, hvad du mangler – så skaffer vi det fra en af vores mere end 570 faste leverandører.

32Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Inspektionskamera – et must til det svært tilgængelige

Har du nogle gange brug for at inspicere steder, der ellers er umulige at nå ind til, når du skal lokalisere rørbrud, manglende isolering eller lignende? Så er inspektionskameraet et must i din værktøjskasse.

Se, hvad der gemmer sig bagved med et inspektionskamera

inspektionskameraer har et lille kamera i spidsen af en forholdsvis lang fleksibel ”slange”, så det let kan kom ind på de steder, hvor du ikke ellers har mulighed for at se. Da linsen på kameraet er så lille, kan du bore et hul og stikke slangen med linsen på ind for at se, hvad der er bagved fx en konstruktion. De fleste inspektionskameraer har også en lille lygte ved linsen, så du kan lyse konstruktionen op. Der er monteret et display på kameraet, så du kan følge med. Nogle inspektionskameraer giver mulighed for at enten optage en lille film eller tage stillbilleder.

Når du bruger inspektionskameraet, behøver du kun at lave et lille hul, så det er let at reparere det igen, og du behøver kun at brække vægge, gulve eller loftet ned der, hvor du har lokaliseret skaden. Inpektionskameraet er med andre ord en super løsning, der gør det muligt for dig at komme til i alle hjørner og kroge.

Kom frem alle vegne

Som navnet siger, bruges inspektionskameraet til at inspicere steder, hvor et almindeligt kamera ikke kan komme til. Du kan således se og filme områder og hulrum, der normalt er svært tilgængelige. Og du kan ovenikøbet optage alt det, du ser på video, så du kan sende det videre til fx din kolleger. Et inspektionskamera er et meget alsidigt stykke værktøj, som du kan bruge til mange forskellige ting.

Find det rette inspektionskamera her

Skal det være slut med at arbejde i blinde? Så er et inspektionskamera en god løsning. Inspektionskameraerne findes i flere forskellige prisklasser, i forskellige udformninger og med forskellige funktioner. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg inspektionskameraer fra brands som Laserliner, Rothenberger, Blueelect, Bosch og DEWALT.