Lasere

122Varer

Forrige

Side 1 af 5

Næste

Sorter efter

Afsæt præcise højder med krydslaseren

Kæmper du nogle gange med præcisionen, når du skal tage måge, fx ved opsætning af skabe, billeder, tapet eller fliser? Og er du træt af at jonglere med vaterpas og tommestok for at finde de præcise mål? Så er krydslaseren din nye bedste ven – den sørger for, at dine ophængninger flugter og sidder præcis, som de skal. Den fungerer meget hurtigere og automatisk, mens du har hænderne fri til at lave alt andet. Du sætter blot krydslaseren op og tænder den, så kastes en vandret og lodret laserlinje op på væggen på samme tid i et kryds – deraf navnet krydslaser. Dermed bliver det nemt for dig at finde de helt rigtige mål, så du kan hænge dit billede op med fuld præcision.

Guide: Sådan finder du den perfekte krydslaser

Hvad skal man tage højde for, når man køber en krydslaser? Er du i tvivl, så læs med her, hvor vi guider dig til den perfekte krydslaser.

  1. Hvor skal du bruge krydslaseren, inden for eller udenfor? Skal den kunne tåle regn? Det er ikke alle krydslasere, der egner sig til udendørs brug.
  2. Hvilken farve skyder krydslaseren? Særligt hvis du arbejder i sollys eller i meget lyse rum, kan du med fordel vælge en krydslaser med grøn streg, da den er nem at se.
  3. Hvor langt skal laseren kunne lyse?
  4. Hvilke funktioner medfølger? En krydslaser bør som minimum have gevindholder, så den kan sættes på stativ. Undersøg, hvilke funktioner der medfølger krydslaseren. Funktioner som pendullås, højdejustering og det medfølgende ekstraudstyr har betydning for, hvilken krydslaser du skal vælge. Hvis der ikke følger en modtager med, kan det være en god investering, så du kan arbejde på større afstande.

Stabilitet med stativ

Når du har fundet den rigtige krydslaser, kan du overveje at investere i et stativ til den. Stativet giver stor fleksibilitet, da du kan indstille laseren i præcis den højde, du har brug for. I modsætning til en håndholdt måling, får du mere stabilitet og mere nøjagtige målinger med stativet. Derudover giver den dig hænderne fri, så du for eksempel med det samme kan banke sømmet i.

Find den rette krydslaser hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi mange forskellige krydslasere. Kig dig omkring her på siden og find den model, der passer til dit behov. Du er altid velkommen til at kontakte os for personlig betjening.

Professionelt måleudstyr i lange baner

Foruden div. lasere, som du finder her på siden, har vi også et bredt udvalg af andet professionelt opmærkning- og måleværktøj. Se f.eks. vores udvalg af el-måleudstyr, afstandsmålere eller vores øvrige måleværktøjer, der bl.a. tæller målehjul, håndtællere og nivelleringsinstrumenter.