brand logo

Bosch - Invented for life

Bosch’s produkter og løsninger, samarbejder og udvikling tager altid udgangspunkt i deres strategi: Invented for life. Robert Bosch AG blev grundlagt i Stuttgart i 1886 og laver nu et bredt udvalg af teknologiske produkter, herunder værktøj, både grønt og blåt. Sidstnævnte er skræddersyet til professionelle håndværkere, og derfor kan du finde dem i Carl Ras’ store sortiment indenfor el- og akku-værktøj. 

 

Artikler

Klar til at bore og skrue med Bosch

Fra Bosch har vi et stort udvalg indenfor bore- og skruemaskiner, både akku og på ledning. Det gælder både de mest gængse skrue- og boremaskiner med og uden slag, men også slagnøgler og vinkelboremaskiner. Sortimentet omfatter også bore- og mejselhamre med masser af power. Bor, bits og andet tilbehør fra Bosch til disse maskiner finder du også i vores e-shop.

Masser af grej til dine slibeopgaver

Om du mangler en excentersliber, rystepudser, el-høvl, fræser, ligesliber, trekantsliber, betonsliber eller vinkelsliber, så har vi stærke maskiner fra Bosch – både med og uden ledning. Batterier og ladere får du også hos Carl Ras.

Bosch X-LOCK er hurtigt og effektivt

Bosch introducerede i foråret 2019 det nye X-LOCK-system til vinkelslibere, hvor du kan skifte klingen med to klik og slipper for at finde værktøj frem til at løsne og spænde klinger og andet tilbehør. Læs mere og se demo af X-LOCK her.

Cut og klip med Bosch

Bosch leverer også stærke multicuttere med både slibende og skærende tilbehør. Hvis der skal mere power til, finder du også akku sakse, niplere og pladsesakse fra Bosch hos Carl Ras.

En sav til enhver opgave – præcist og skarpt!

I vores e-shop finder du også mange save fra Bosch. Både akku og på ledning. På batteri kan du vælge bajonetsave, stiksave, rundsave, båndsave, metalrundsav. Disse maskiner kommer i både 12 og 18 V.

Hvis du ikke har prøvet Boschs berømte 12 V-serie, så kom ind i en af vores butikker og prøve maskinerne. Der er et stort udvalg, og de kører alle på samme 12 V batteri. Og så er der uventet meget power for så små, handy maskiner. Fx vinkelsliberen er en handy lille maskine, der hurtigt fjerner små forhindringer.

På ledning finder du dyksave, afkortere, bordrundsave, geringssave, dyksave, rundsave, stiksave og alligatorsaven. Uanset om din sav er på batteri eller ledning, finder du et stort udvalg hos Carl Ras indenfor tilbehør, såsom klinger, batterier og ladere. Når du skal fjerne spåner mv. efter savningen, kan du gøre det med en Bosch støvsuger, der enten kan køre på el eller batteri.

Bosch 10,8 V blev til Bosch 12 V

Måske du har 10,8 V Bosch-maskiner og batterier i værktøjskassen – disse er fuldt kompatible med 12 V maskiner og batterier, så disse maskiner og batterier kan du selvfølgelig bruge sammen med nyindkøbte 12 V maskiner fra Bosch.

Bosch klarer også stærkt og præcist håndværktøj

Bosch leverer også bits, bitsskruetrækkere og skruestikke til håndværkerne. Og når du skal lave en præcis opmåling, kan Bosch hjælpe dig, uanset om det er en afstandsmåler, fugtighedsmåler, streglaser eller rotationslaser du har brug for. Dertil er der et solidt udvalg af modtagere og stadier. Hvis du skal lave inspektion eller undersøge andet, kan du bruge et Bosch inspektionskamera, termisk kamera eller en lægte-, metal- og kabelsøger.