Bosch støvsuger

Find din Bosch støvsuger her.

3Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Effektiv og driftssikker støvsugning med Bosch

”Mobil, let og kraftfuld med konstant høj sugekraft,” sådan skal det lyde, når man er på jagt efter en værktøjsstøvsuger. For hvad er et værksted uden en effektiv og driftssikker værkstedsstøvsuger? Når man først har boret hul i væggen og står tilbage med det fine puds, så ved man, at der skal mere end en helt almindelige støvsuger til for at klare opgaven. Men udover en kraftig sugeevne, er der også en anden vigtig fordel; mange værkstedsstøvsugere har desuden en adapter, der gør det muligt at tilslutte noget af det el-værktøj, du ellers bruger.

Har du behov for en robust værkstedsstøvsuger som er mobil, kan du med fordel gå efter Bosch modellen GAS 18 V-10 solo. Den er nem at have med på farten og kan hurtigt flyttes rundt i lokalet, alt efter hvor du har brug for den. Den er kompakt og effektiv med vedvarende sugestyrke takket være den roterende luftstrømsteknologi, Rotational Airflow Technology.

Bosch har produceret støvsugere siden 1929 – og det mærkes, også når der gælder deres værkstedsstøvsugere. Ligesom alle deres andre produkter og løsninger, samarbejder og udvikling tager også deres industristøvsugere udgangspunkt i deres strategi: Invented for life. Robert Bosch AG blev grundlagt i Stuttgart i 1886 og laver nu et bredt udvalg af teknologiske produkter, herunder værktøj, både grønt og blåt. Sidstnævnte er skræddersyet til professionelle håndværkere, og derfor kan du finde dem i Carl Ras’ store sortiment inden for el- og akku-værktøj.

Når det gælder Bosch, så får du, hvad du betaler for. Kvalitet koster lidt ekstra. Men når du først står med en støvsuger fra Bosch på dit værksted eller på byggepladsen, vil du sætte pris på, at den er af høj kvalitet. De praktiske detaljer som frit drejende slange, styrerullerne, tilbehørsmagasinet og opbevaringsstedet til smådele gør Bosch’ maskiner fleksible og praktiske, uanset hvor du skal bruge dem.