Bosch excentersliber

Find den rette Bosch excentersliber her.

5Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Utrolig kraft med Bosch’ excentersliber

Leder du efter en effektiv excentersliber til professionel brug, er modellerne fra Bosch bestemt et godt bud. Her har du at gøre med den absolut bedste kvalitet, som enhver håndværker-feinschmecker falder pladask for.

Magiske kræfter med Bosch’ excenterslibere

Hvad er det så Bosch’ excenterslibere kan? Med excenterslibere fra Bosch kan du slibe på stort set alle materialer uden at efterlade slibespor, og de er lette at anvende. Du får en flot, glat overflade, der er klar til næste step i processen. Med Bosch’ stærke excenterslibere kan du slibe på både plane og krumme overflader, og du kan også fjerne gammel maling og lak, polere, grovslibe eller slibe forsigtigt på sarte overflader.

Vælg det rigtige slibepapir

Det er slibepapiret, som afgør, hvor groft du sliber. Vælg slibepapir med lille kornstørrelse, hvis du skal slibe groft og i bund. Vælg slibepapir til afslutninger, hvor du har behov for en glat og jævn overflade. Excentersliberen er alternativet til en rystepudser (anbefalet til store og grove opgaver) eller manuelt arbejde med en klods og sandpapir.

Ledning eller akku?

Hos Bosch finder du både batteridrevne og elektriske excenterslibere. En batteridrevet excentersliber er praktisk, når du skal have den med rundt til forskellige arbejdsopgaver i løbet af dagen. Du slipper for besværet med at trække en ledning efter dig og kan hurtigere gå fra én opgave til en anden. Multicuttere med ledning har den fordel, at du ikke skal oplade batterier. Er der ledning på sliberen, skal den være blød, så du kan arbejde frit. Og den skal være så lang, at du har fin bevægelighed.

Find din excentersliber hos Carl Ras

Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af forskellige excenterslibere til professionelle håndværkere. Gå på opdagelse her på siden og find den Bosch excentersliber, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, hvis du har brug for personlig rådgivning, når du skal finde din næste excentersliber.