Bosch multicuttere

Find din Bosch multicutter her.

9Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Bosch’ multikunstner - multicutteren

Bosch præsenterede sit første elektriske håndværktøj, hårtrimmeren, i 1928, hvor den blev markedsført på store plakater. Først i midten af 1950’erne kom professionelt håndværktøj på markedet, herunder den geniale opfindelse ”Multicutteren”. Den kan klare de fleste udfordringer på en hurtig og smart måde – direkte på stedet.

Inden du beslutter dig…

Bosch har et stort udvalg, når det gælder multicutteren, så overvej dette, når beslutningen om en ny model skal tages:

  • Hvor meget skal du bruge den?
  • Hvad skal du bruge den til?
  • Har du behov for en batteridrevet model eller en på ledning?
  • Hvad er dit budget?

Stort udvalg af tilbehør

Der er stor forskel på, hvor meget tilbehør du får med sammen med en multicutter. Tjek, hvad der følger med, når du skal vælge din favorit. En dyr maskine med meget tilbehør kan sagtens vise sig at være et bedre køb end en billig maskine, hvor du må tilkøbe det meste af tilbehøret.

Nemt skift af værktøj

Det er de mange forskellige slags tilbehør, der gør multicutteren så smart. Nogle af Bosch’ modeller har den smarte ”snap-in-funktion,” hvor du klarer værktøjsskiftet blot ved at trykke på en knap. På flere andre modeller er du nødt til at have fat i en gammeldags unbraconøgle for at klare den sag. Med snap-in-funktionen får du også mulighed for at regulere omdrejningerne på maskinen, så du får en langt større fleksibilitet.

Akku eller ej?

Hos Bosch finder du både batteridrevne og elektriske multicuttere – hvad er du mest til? En batteridrevet multicutter er det bedste og mest praktiske valg, når du skal have den med rundt til forskellige arbejdsopgaver i løbet af dagen. Du slipper for besværet med at trække en ledning efter dig og kan hurtigere gå fra én opgave til en anden. Multicuttere med ledning har den fordel, at du ikke skal oplade batterier. Du sætter den blot i stikkontakten, hvorefter du kan bruge den hele dagen uden at bekymre dig om batteriniveauet.