Løftebånd & sling

23Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Bær det tunge med rundslinger

En rundsling er en god ting at have med, når du står over for tunge løfteopgaver. Rundslingen er et rundt tov, men med lastebærende materiale udenpå. En af fordelene ved en rundsling er dens ydre, som er skånsom over for de løftede emner, men til gengæld følsom overfor fx skarpe kanter.

Husk, at du skal kassere rundslingen, når der er skader på beskyttelsesdugen, der gør, at de bærende fibre kan eller har taget skade, hvis evt. syninger i rundslinget er gået op, eller hvis farvekoden eller WLL-mærkningen (Working Load Limit) er forsvundet.

Find din rundsling hos Carl Ras

Er du på udkig efter den perfekte rundsling, så kig med her på siden. Hos Carl Ras forhandler vi nemlig et bredt udvalg af rundsling i mange forskellige længder og belastningskapaciteter og i de bedste materialer. Vores rundslinger kan fås i mange farver (farven angiver rundslingens løfteevne/styrke), og dimensioner og kan løfte op til flere tons.

Flere af modellerne er produceret med et polyuretanimprægneret ydre slidlag, der gør rundslingen mere modstandsdygtig over for slitage og syre og derved sikrer en længere levetid. Ud over rundsling forhandler vi også et stort udvalg af surringsbånd, båndstropper og andet surringsgrej. Gå på opdagelse her på siden og find den rundsling, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.