Stålwire

Her finder du vores store udvalg af stålwire til ethvert formål! I vores sortiment indenfor stålwire har vi det meste, men finder du ikke præcis, hvad du mangler – så skaffer vi det fra en af vores mere end 570 faste leverandører.

36Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Råstyrke med stålwire

En stålwire er en meget sikker og holdbar løsning, når du skal ophænge eller fastspænde tunge ting. Skal du fx lave nedhænfte lofter, hænge billeder op på væggene eller montere loftslamper eller armaturer, er det oplagt at bruge en stålwire. Du kan også bruge en stålwire til at fastlåse og tyverisikre fx cykler eller motorcykler, da stålwiren har en særdeles høj brudstyrke. Stålwiren er også genial som faldsikring af et gelænder eller en trappe og som et enkelt alternativ til gardinstænger. Mulighederne med stålwires er utallige – og derfor er stålwiren en favorit blandt mange håndværkere.

Tynde tråde flettes sammen

Men hvad er en stålwire egentligt? En stålwire er en række tynde tråde, der er flettet eller drejet sammen, så de tynde tråde bliver til et kabel. Du kan sammenligne det med et tov, her er det blot tynde tråde af stål, der udgør wiren. Tykkelsen på stålwiren afhænger af trådenes tykkelse samt antallet af dem.

Beskyttet mod rust og nedslidning

Stålwiren er en genial opfindelse, og den har en lang levetid. De enkelte tråde i stålwiren er coated med et ultra tyndt lag olie, så man kan bevare dens fleksibilitet og for at beskytte stålwiren mod eksempelvis rust og nedslidning. Hvis du synes, at stålwiren føles for fedtet, kan du vælge en plastbeklædt stålwire eller en rustfri stålwire.

Carl Ras har et stort udvalg

Hos Carl Ras forhandler vi stålwirer i flere længder og tykkelser. Her på siden kan du se vores udvalg af stålwirer til alle formål. Hvis du er på udkig efter kæder, finder du vores store udvalg af kæder i forskellige materialer og udformninger her. Vi forhandler også tilbehør til stålwirer og kæder som fx karabinhager, brandmandshager, wirelåse og bardunstrammere, se udvalget her. Hvis du har brug for at klippe en wire, skal du bruge en wiresaks, som du også finder i vores sortiment. Har du brug for personlig rådgivning til at finde den helt perfekte stålwire, er du altid velkommen til at kontakte os.