Tilbehør til løftemateriel

Er du på jagt efter tilbehør til løftemateriel, er du kommet til det rette sted! Vores tilbehør til løftemateriel-kategori rummer det meste du kunne have brug for, og hvis vi ikke har det, du er på udkig efter, kan vi skaffe det til dig.

259Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Karabinhager og brandmandshager

De fleste kender karabinhagen eller brandmandshagen - fjederlåsen, der kan fastgøre remme og lignende. Oprindelsen til navnet kommer fra, at karabinhagen brugtes til at sætte en rem på en rytters gevær, karabinen.

Mange muligheder med karabinhagen

Karabinhager benyttes i dag til mange forskellige ting, og den findes i mange udformninger.

Mange har en lille karabinhage i nøgleringen, og den bruges også til hundesnore og taskeremme.

I bjergklatring bruger man særlige karabinhager af stål eller aluminium til sikring mod fald, og disse skal have en høj brudstyrke samt en speciel skruesikring mod utilsigtet åbning – husk at finde en karabinhage med den helt rigtige minimumsstyrke til dit formål. I sejlsport bruger man karabinhager meget, bl.a. til at fastgøre forsejl til et forstag.

Wirelåse

Vil du være helt sikker på, at din wire bliver fastspændt dér, hvor du vil have det til at være? Så er en wirelås en god investering. Wirelåsen er suveræn, når du skal sætte mindre stykker wire fast – det vil sige i størrelsen 3,0 mm til 16 mm. Wirelåsene er nemme at montere. Stålwirens bedste ven er tilbehør som stålwirelås og wireklemmer, som du også finder i vores sortiment. Herunder den wirelås, der hedder talurit, som blot klemmes sammen om stålwiren – den findes i 2 mm til 10 mm.

Karabinhager til alle formål

Hos Carl Ras finder du karabinhager til mange formål. Karabinhagernes styrke fremgår af hvert enkelt produkt. Brug for personlig rådgivning? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig.