Donkrafte

Dyk ned i en verden af donkrafte i det store udvalg, du finder her på siden. Vi har et et bredt sortiment indenfor donkrafte, men skulle du være på jagt efter noget, vi ikke har her på siden, kan vi skaffe det hjem til dig.

11Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Løft det tunge med donkraften

Skal du løfte noget tungt på værkstedet, er donkraften uundværlig. Med dens hydraulikolie kan donkraften løfte store ting for dig, fx en bil eller et skur. Den er også genial, når du skal skifte fra vinterhjul til sommerhjul, eller hvis du skal lave noget på bilen. Med den rigtige donkraft kan du sikkert løfte en bil op.

De donkrafte, vi forhandler hos Carl Ras, kan løfte mellem 1og 10 tons, hvilket ofte er nødvendigt i auto- og entreprenørbranchen. I højden kan de løfte fra 372 mm til 800 mm, alt efter hvor højt emnet skal op. Når du køber en donkraft, skal du især være opmærksom på bæreevnen, altså hvor meget eller hvor tungt donkraften kan løfte, og størrelsen, der har betydning for, hvordan du kommer til med den.

Kaffemøllen?

De røde donkrafte, også kaldet kaffemølle, kører på en tandstang. De er væsentligt stærkere, end hydraulik-modellen. Kaffemøllen kører på tænder, så den ikke kan hoppe tilbage. Kaffemøllen kan løfte op til 10 tons.

Eller Hydraulik?

Donkraft på hydraulik, også kendt som ”flaske donkraft”, er nem at komme til og fungerer som en almindelig værktøjsdonkraft. Flaskemodellen er nem og handy, når man skal have den ind under noget fx en bil. Den fylder ikke meget, kan justeres i flere højder og er et billigere alternativ. Du skal dog være opmærksom på, at du skal klikke med røret, for at den flytter sig. Det er en god idé at investere i et støttebukkesæt, hvis du skal arbejde på en bil, i tilfælde af at donkraften slår fra.

Find den helt rigtige donkraft hos Carl Ras

Når du arbejder på et værksted eller en byggeplads, fortjener du det bedste udstyr, så du får de bedste forudsætninger for at udføre dit arbejde godt og effektivt. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af donkrafte. Skal den kunne løfte 1 ton? Eller går du efter den helt store model på op til 10 tons? Uanset hvilken løsning, der er den rette for dig, finder du den i vores store sortiment. Kig dig omkring her på siden og se alle vores modeller. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.