Skrue- & håndtvinger

Her finder du vores store udvalg af skrue- & håndtvinger til ethvert formål! I vores sortiment indenfor skrue- & håndtvinger har vi det meste, men finder du ikke præcis, hvad du mangler – så skaffer vi det fra en af vores mere end 570 faste leverandører.

148Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

DeWALT - Hurtigtvinge XL 300mm

DeWALT

31010877

Hurtigtvinge XL 300mm

Let betjenlig med én hånd....
  • Spændvidde mm300
  • Max. spændetryk kg272
  • KodeDWHT0-83185
Pris Ekskl. moms
206,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare
Camo - Afstandsklods, 3,2 mm

Camo

31006391

Afstandsklods, 3,2 mm

Anvendes til Camo terrassemonteringsværktøj....
  • Kode42928173466
Pris Ekskl. moms
119,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare
Irwin - Limklemme Quick-grip

Irwin

31106785

Handi-clamp 2"/50mm

Glasfiberforstærket nylon med bløde tryksko....
  • Kode59200ECD
Pris Ekskl. moms
157,00 DKK /Styk
22 stk på lager online

Hold styr på tingene med skruetvingen

Når du skal sammenspænde materialer, kommer du ikke uden om skruetvingen – det smarte værktøj, der sammenholder dine to emner. Skruetvingen er fx uundværlig, når du skal lime to emner sammen. Mange kalder skruetvingen ”den ekstra, hjælpende hånd”, den er meget behjælpelig, nærmest uundværlig, når du arbejder alene - hvis du har brug for en mere "statisk" holder, vil en skruestik være oplagt.

Sammenhold dine emner

Skruetvingen kan bruges til lidt af hvert. Den er især genial til disse dagligdagsopgaver:

  • Brug for begge hænder fri til at arbejde? Skruetvingen giver dig den frihed, du behøver for at udføre dit arbejde effektivt og præcist. Skruetvingen holder dine emner samlet, så du kan arbejde frit.
  • Skruetvingen er en suveræn makker, når du skal sikre, at dine snit bliver præcise og lige. Brædder kan hurtigt skride, når du har saven fremme og skal holde dem fast med den ene hånd. Sætter du derimod en skruetvinge på, er du sikker på, at brædderne ligger fast, og du kan lave dine fine, præcise snit.
  • I gang med at lime to overflader sammen? Med skruetvingen kan du nemt fiksere dine limsamlinger, mens limen tørrer. Du slipper for selv at skulle holde overfladerne sammen eller sætte dem i pres.
  • Skal du spænde en dør sammen, mens limen tørrer, kan du vælge en dørtvinge. Den er så kraftig, at den holder formen, selvom du spænder hårdt og langt.
  • Skal det gå hurtigt og arbejder du med mindre emner, som fx køkkenskabe, så har vi enhåndstvingen, eller kviktvingen, som hurtigt kan spændes og løsnes.

Styrke eller råstyrke?

Den almindelige skruetvinge er en klassiker, og den kan klare langt de fleste opgaver, hvor noget skal fastholdes. Den kan levere et enormt tryk og holde selv meget tunge emner sammen. De har en trykkraft på op til 250 kg. Men skal du tvinge et skævt bræt på plads eller lime to stykker tømmer under stort pres, giver de op. Her skal du have fat i storebror, skruetvingen med en spændvidde på 80-100 centimeter. De kan levere tryk på helt op til 400 kilo, og så må selv det mest genstridige, skæve bræt give op. Her er der tale om råstyrke.

Find din skruetvinge hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af skruetvinger i høj kvalitet. En skruetvinge skal nemlig kunne holde ordentligt fast på emnet, når der arbejdes på det, så det ikke smutter eller glider. Skruetvingerne findes i forskellige mærker, vi forhandler blandt andet skruetvinger fra Bessey, Irwin, Bahco og STROXX.

Vi har skruetvinger i mange forskellige spændevidder og spændedybder, så du kan finde en tvinge, der passer perfekt til det objekt, du skal sammenholde. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.