Stiger

I denne sektion finder du stiger i mange varianter. Se hele vores sortiment.

110Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Scando - Modstige til tagrygbeslag

Scando

52220335

Modstige t/tagrygbeslag

Modstige til tagrygbeslag....
 • Antal trin incl. platform2
 • Højde cm60
 • Transportlængde cm60
Pris Ekskl. moms
599,00 DKK /Styk
3 stk på lager online
Ezstep - Teleskopwienerstige

Ezstep

52000053

Teleskopwienerstige 2,3 m

Godkendt til 150 kg. Kraftigt låsesystem EN 131-6...
 • Højde wienerstige cm230
 • Kode10136
Pris Ekskl. moms
5.795,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare

Stiger til alle formål

Det kan være belastende og risikabelt at arbejde på en stige i en fastlåst stilling, men tit er det nødvendigt. Derfor er det vigtigt at finde en stige, der passer til din aktuelle arbejdssituation.

Hos Carl Ras har vi mange forskellige typer stiger fx enkeltstiger, kombi- og skydestiger, trappestiger, wienerstiger, teleskopstiger og arbejdsbukke, som er nemme at have med på farten. Se vores store udvalg her på siden.

7 gode råd om stiger

Her er et par gode råd til dig, der ofte arbejder på stiger:

 1. Hav altid fornuftigt fodtøj på. Det skal sidde godt fast på din fod, så du ikke skrider.
 2. Placer altid stigen på et fast underlag, når du arbejder. Den skal som minimum rage en meter op over adgangsstedet.
 3. Når du bruger en enkeltstige eller en skydestige, bør du bruge en stigefod til at stabilisere stigen og mindske risikoen for fald.
 4. Du skal afmærke stigen, hvis den står et sted, hvor andre færdes.
 5. Stil dig ikke højere oppe end på det tredjeøverste trin. Du skal altid have mindst én hånd på stigen. Flyt stigen tættere på, hvis du føler, at afstanden er for stor.
 6. Du må kun stå på en stige i over fem meters højde som en undtagelse, for eksempel hvis du skal skifte en pære. Hvis stigen ikke er fastgjort, bør du have en fodmand forneden.
 7. Husk, at dine stiger skal være sikkerhedsgodkendte.
 8. Sørg for at vedligeholde og tjekke dine stiger mindst en gang om året – det er lovpligtigt at lave et stigeeftersyn hvert år. Du kan komme på stigekursus hos Carl Ras i Sagkyndigt eftersyn af stiger – læs mere her.
 9. Hvis du vil vide mere om Arbejdstilsynets krav om brug af stiger, kan du finde vejledning hos Arbejdstilsynet. Læs vejledning om krav til og brug af transportable stiger.

Multistigen til det hele

Multistigen er super smart, fordi den har flere funktioner end blot én. Du kan anvende multistigen som både wienerstige og skydestige, og der findes også multistiger, der kan bruges som et lille stillads eller blot som en enkelt stige.

Den lette teleskopstige

Hvis du har brug for en stige, der er nem at have med på farten, er teleskopstigen et godt bud. Teleskopstigen vejer langt mindre, end de almindelige stiger, du kender, og er derfor nem at håndtere.