Stilladser

I dette område finder du stilladser i mange varianter. Se vores udvalg her.

79Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Materielhuset - Konsol til el-hejs

Materielhuset

52005022

Konsol til el-hejs

Passer alle typer af stillads...
  • Kode5520000
Pris Ekskl. moms
3.495,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare

Stabile stilladser

I mange arbejdssituationer er det ikke nok med en stige, fx hvis du skal male en facade, reparere murværk eller arbejde på et tag. Her er et stillads tit en bedre løsning. Der findes mange forskellige typer stilladser – typen, du skal bruge, afhænger af, hvad du skal bruge det til. Hos Carl Ras forhandler vi et bredt udvalg af arbejdsstilladser og bygningsstilladser, som gør arbejdet i højden sikkert og nemt for dig.

Nemt og fleksibelt på rullestillads

Et af de meget populære stilladser er rullestilladset, der er nemt at sætte op, let at rykke rundt og giver god fleksibilitet, når du skal arbejde i højderne. Forskellen på et stillads og et rullestillads er, at rullestilladset i modsætning til det almindelige stillads står på hjul, og derfor er en langt mere fleksibel løsning. Der er flere fordele ved at arbejde på et rullestillads:

• Du kan arbejde over et større område, end hvis du blot stod på en stige.
• Du kan arbejde mere sikkert, end hvis du stod på en stige, fordi du står på en fast platform.
• Du har mulighed for at stille maling og værktøj på stilladset, så du har det lige ved hånden.
• Der er hjul på, så du kan nemt flytte rullestilladset til de steder, hvor du skal arbejde.
• Et rullestillads giver dig en større flade at bevæge dig på, hvilket i langt de fleste tilfælde gør opgaven meget nemmere, end hvis du stod på en stige.

Vær opmærksom på sikkerheden

Når du arbejder på et stillads, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i opgaven og brugen af stilladset, da det nemt kan blive farligt at arbejde i højden. Derudover skal du huske på, at alle stilladser skal være godkendte og efterses mindst en gang om året. Vær især opmærksom på, at eventuelle hjul er i orden og kan låses.