Øjemøtrikker

18Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Øjemøtrik til de tunge løft

Når du ikke kan bruge søm og skruer, men skal have fat i bolte og møtrikker, er der mange muligheder. For der findes nærmest en møtrik til enhver type opgave og i mange forskellige typer materiale. Øjemøtrikken har et stort øje, deraf navnet, og er en af de møtrikker, der ofte bliver brugt i forbindelse med løftegrej til kraner og lignende. Skal du fx have løftet betonelementer ind på en byggeplads, er øjemøtrikken en god hjælp. Hvis der er støbt en gevindstang, kan man blot montere øjemøtrikken for derefter at sætte en løftestrop i. Nu kan du nemt løfte tunge ting ind på byggepladsen.

Find øjemøtrikker hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af øjemøtrikker. De er fremstillet efter standarden DIN582, hvilket garanterer en ensartet kvalitet, og er en sikkerhed for, at øjemøtrikkerne er godkendt til tunge løft. Øjemøtrikkerne fås i el-galvaniseret stål i størrelserne fra M6-M20. Vi fører også varmgalvaniserede øjebolte, som er med gevind fra M6-M20 med forskellige længder gevind.

Kig dig omkring her på siden og find de øjemøtrikkerne, der passer til dine opgaver. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få mere specifik og personlig hjælp. Vi glæder os til at hjælpe dig.