Møtrikker

55Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Møtrikker og bolte i alle størrelser

Er en enkelt skrue ikke nok til dit byggeprojekt? Så må du finde møtrik og bolt frem, så er du sikret holdbarhed i dit byggeprojekt. Genialt og ofte nødvendigt, når du skal samle kraftige konstruktioner. Bygger du udendørs, vil du også elske bolte og møtrikker, da de sikrer en stabil og robust konstruktion, der vil holde i mange år uanset påvirkning af vind og vejr eller tidens tand. Langt de fleste bolte og møtrikker er desuden galvaniserede, så de kan klare det kolde og fugtige vejrforhold uden at ruste. 

 

3 gode råd til dine bolte og møtrikker

  1. Skån materialet med spændeskiver

Det er en god idé at anvende spændeskiver på begge sider af samlingen, på den måde skåner du det materiale, du arbejder på. Med spændeskiven får du et langt større spænd, og du skåner din konstruktion for eventuelle skader på materialet ved overspænding.

 

  1. Brug et topnøglesæt eller fastnøgle

Når du skal spænde dine bolte og møtrikker fast, kan du anvende et topnøglesæt eller en fastnøgle. Et godt topnøglesæt gør det langt nemmere at fastgøre alle mulige forskellige typer møtrikker og bolte.

 

  1. Opbevar dine bolte og møtrikker i en æske

Vi anbefaler, at du opbevarer dine bolte og møtrikker et tørt sted. Brug gerne en æske og skriv uden på, hvilken størrelse møtrikkerne har. Så har du altid har styr på dine bolte og møtrikker..

 

Find dine møtrikker hos Carl Ras

Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af møtrikker og bolte til professionel brug.

Du finder møtrikker i rustfrit og varmforzinket stål, spændeskiver, maskinbolte og meget mere inden for bolte og møtrikker. Har du spørgsmål til dine møtrikker eller bolte, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker eller kontakte vores faguddannede personale. Vi glæder os til at hjælpe dig.