Multicutklinger

I dette område af Carl Ras finder du multicut klinger af mange forskellige slags.

247Varer

Forrige

Side 1 af 7

Næste

Sorter efter

Multicutklinger – håndværkerens svar på schweizerkniven

Multicutteren er på alle måder et smart og alsidigt værktøj, hvis du skal skære i træ, metal, plast eller gips. Nogle ville kalde den en sand multikunstner, fordi den kan klare masser af udfordringer på en hurtig og smart måde – direkte på stedet. Har du de rigtige klinger, kan den skære, save, slibe, fræse og skrabe, endda på de sværeste steder. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af klinger til multicutteren til alle former for opgaver og alle typer maskiner.

Mange forskellige klinger

Du kan få mange forskellige klinger til multicutteren, så den kan bruges i træ, metal, plast og gips m.fl. Nogle af de nyeste klinger er diamantkliner, hvilke gør multicutteren i stand til at skære i fliser og beton. Multicutterens klingerne findes i mange størrelser, både mht. bredde og længde og i forhold til, hvor dybt der skal skæres.

Find den perfekte multicutter hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af multicuttere fra kendte brands som Bosch, DEWALT, FEIN, Festool og Makita. Vi har multicuttere på batteri og med ledning. Har du brug for stor fleksibilitet, anbefaler vi, at du vælger en multicutter på batteri. Har du ikke brug for fleksibiliteten og vil gerne undgå at skifte batteri, er en multicutter med 230 V en god løsning.

Klinger til enhver multicutter

Vi forhandler klinger til multicutteren fra Bosch, Fein, DEWALT og BASIXX. Vær opmærksom på, at Bosch og Fein skiftede klingefæstesystem i 2016 til Starlock. Klinger, der hedder Starlock, passer således til Bosch- og Fein-maskiner produceret fra 2016 og frem. DEWALT-klingerne passer kun til DEWALT-maskinerne, der også bruger klinger fra BASIXX.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig hjælp til at finde den rigtige multicutter og matchende klinger. Vi glæder os til at hjælpe dig.