Stiksavklinger

Hos Carl Ras har vi altid et stort udvalg af stiksavklinger, til enhver opgave. Vores brede sortiment indenfor stiksavklinger rummer alt, hvad hjertet kan begære - og skulle vi mod forventning ikke have det, du leder efter, kan vi skaffe det til dig.

93Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

Stiksavklinger til alle materialetyper

En stiksav er genial til langt de fleste opgaver, og med den helt rigtige stiksavklinge

kan den både pløje sig gennem vandrør, skære skarpe snit i laminat og sno sig gennem akryl og fliser.

Flere typer stiksavklinger

Der findes flere forskellige stiksavklinger. Det er vigtigt, at du vælger en, der passer til det materiale, du skal save i.

Blødt træ

Stiksavklingen til blødt træ må gerne være 10 mm fyrretræ. Det giver dig pæne standardsnit. Brug stiksavsklinger med tænder, der er lagt ud og slebet ekstra spidse og skarpe. Klingeskaftet med en tværtap på begge sider er det mest udbredte. Køber du mange på én gang, kan du købe klingerne billigt og altid save med en frisk klinge.

Laminat

Klingen til laminerede plader er med omvendte tænder, så når du skærer en laminatplade fra forsiden, så splinter den kun på bagsiden. Så med en laminatklinge slipper du for, at det hårde, sprøde laminat ikke splintrer. Snittet bliver med disse klinger renest på oversiden modsat andre stiksavsklinger, netop fordi tænderne er vendt om.

Hårdt træ

Klingen giver et meget rent og glat snit på begge ledder af fibrene. Den skal have god tid til at arbejde sig frem, ellers brænder den træet og kan selv blive ødelagt af varmen. Stiksavsklingens sider skal være glatte og tænderne skal være slebet skarpe.

Metal

Standardklingen til metal skærer fint op til 1,5 mm tykke plader. Klingens tænder skal være små og bølgeformede.

Find din stiksavklinger hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af stiksavsklinger i flere længder og til at skære i forskellige materialer fx træ, laminat, metal eller blødt stål og aluminium. Du kan også investere i et stiksavsklingesæt, hvor du får mange forskellige klinger til din stiksav. Så har du altid en stiksavsklinge, der passer til din opgave, og du kan nemt finde den, du skal bruge. Gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden!