Bajonetsavklinger

Dyk ned i en verden af bajonetsavklinger i det store udvalg, du finder her på siden. Vi har et et bredt sortiment indenfor bajonetsavklinger, men skulle du være på jagt efter noget, vi ikke har her på siden, kan vi skaffe det hjem til dig.

172Varer

Forrige

Side 1 af 5

Næste

Sorter efter

Bajonetsavklingen klarer det grove

Bajonetsaven er om nogen hårdfør og aggressiv, når du skal i gang med at rive ned eller klare andre grove opgaver – det er saven, du bruger, når de andre save giver op. Med sin lange klinge skærer bajonetsaven gennem brædder, gips, puds, strå og ståltråd. Den klarer også nemt at skære rør og guldbrædder. En hårdfør bajonetsav er dog ikke meget værd uden robuste bajonetsavklinger.

Find din bajonetsavklinge hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af robuste bajonetsavsklinger, der klarer alle de grove opgaver, når alt andet giver op. Du finder bajonetsavklinger til både metal og træ samt modeller, der udelukkende er egnet til træ eller til metal. I vores træsortiment finder du en 150mm klinge samt en 240mm klinge. Til metal finder du en 150mm samt 225mm klinge. Du finder også en klinge med hårdmetal platter tmursten, beton, LECA blokke og gasbeton.

Hvilket materiale skal du save i?

Bajonetsaven kan skære i mange materialer. Sørg for at investere i de klinger, du skal bruge til en bestemte opgav. Skal du skære i træ, bør du investere i en træklinge, skal du skære et metalrør over, bør du købe en metalklinge.