Klinger til maskiner

Her finder du vores store udvalg af klinger til maskiner til ethvert formål! I vores sortiment indenfor klinger til maskiner har vi det meste, men finder du ikke præcis, hvad du mangler – så skaffer vi det fra en af vores mere end 570 faste leverandører.

1010Varer

Forrige

Side 1 af 23

Næste

Sorter efter

Skarpe savklinger

Trænger din gamle rustne sav til en ny, skarp savklinge? Så er du kommet til det rette sted! En god og skarp savklinge er nødvendig, uanset hvilken type sav du bruger. Det ved enhver, der har slidt med en slap savklinge uden at komme nogen vegne. Resultatet er oftest derefter.

6 gode råd til dine savklinger

  • Jo flere tænder klingen har, jo finere et snit vil den skære. Så hvis du har brug for et lækkert, rent og flot snit, skal du finde en klinge med mange tænder.
  • Brug en savklinge med en grov klinge med få tænder, hvis du skal skære træ på langs – resultatet bliver langt mere effektivt resultat.
  • Hav styr på hastigheden, inden du går i gang med at save. Nogle materialer kræver en højere skærehastighed, da det er nødvendigt for at skære igennem uden ophobning.
  • Vær opmærksom på ikke at køre med for høj hastighed i en længere periode, da det kan resultere i, at klingen brænder af.
  • Når du vælger savklinge, skal du altid sørge for at finde den, der har en tykkelse, der passer til savens diameter. Hvis klingen er for tyk, er den vanskeligere at bøje. Det kan medføre, at de bøjningspåvirkninger, den udsættes for, springer klingen.
  • Læs altid brugsanvisningen grundigt, og find ud af, hvad den foreskriver om vedligeholdelse. Det er en god tommelfingerregel at støvsuge maskinen dagligt – det har en positiv indvirkning på maskinens funktion og holdbarhed.
  • Med tiden vil savklingerne på dine save blive sløve og uskarpe af det slid, der naturligt vil opstå, når du bruger dem. Hvis din savklinge ikke længere er effektiv, er det vigtigt at få skiftet savklingen.

Hos Carl Ras forhandler vi savklinger til alle typer save, så du kan få skiftet klinge på nedstrygeren, bøjlesaven, stiksaven, dyksaven eller rundsaven. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitetskliger fra f.eks. Basixx, BoschDEWALT og mange, mange flere!