Topmøtrikker

37Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Topmøtrikken – til det pæne look

Søger du en pænere afslutning på en samling med bolte? Så er topmøtrikken, der er lukket i den ene ende, et fornuftigt valg. Topmøtrikkerne beskytter enden af bolten og er pænt afrundet, så du ikke kommer til skade på enden af en boltesamling.

Find topmøtrikker hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af topmøtrikker. De fås i almindelige stålkvalitet og i el-forzinket og rustfri A2-kvalitet. De fås i flere størrelser, fra M4 til M20. Kig dig omkring her på siden og find de topmøtrikker, der passer til dine byggeprojekter. Vi har også et stort udvalg af bolte og gevindstænger. Du er også altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Skulle det være en anden møtrik?

Udover topmøtrikkerne, har vi også et stort udvalg af andre typer møtrikker fx fløjmøtrikken, der har to store "ører" og ligner Mickey Mouse. Vi har også et stort udvalg af låsemøtrikker, der har en plastikbelægning indvendig. Når den strammes med topnøglen, udvides plastikken, så møtrikken ikke kan løsne sig. Møtrikkerne fås el-galvaniseret, varmgalvaniseret og af rustfrit stål og i størrelserne M2-M24.