Folde- & rullebukke

Dyk ned i en verden af folde- & rullebukke i det store udvalg, du finder her på siden. Vi har et et bredt sortiment indenfor folde- & rullebukke, men skulle du være på jagt efter noget, vi ikke har her på siden, kan vi skaffe det hjem til dig.

20Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Scantool - Rullebord 2050x420 mm 2 m

Scantool

52011353

Rullebord 2050x420 mm 2 m

Ø60 x 360 mm ruller - Kapacitet 800kg justerbar højde 650-1100mm...
  • Længde mm2000
  • Bredde mm700
  • Højde mm650-1100
Pris Ekskl. moms
2.145,00 DKK /Styk
1 stk på lager online
Butik: Føres ikke i butik

Sav nemt og sikkert med en savbuk

Savbukken eller foldebukken kan bruges til mange ting, det ved enhver håndværker, der har haft en i nærheden på værkstedet. Den er suveræn, når du skal aflægge træ eller plader af for at forarbejde dem. Med savbukken får du en mere korrekt arbejdshøjde, når du skal forarbejde diverse materialer inden montering. Det er vigtigt, at savbukke/foldebukkene ikke bliver forvekslet med stilladser, da de ikke er godkendt til at stå på.

Træ, plast eller metal?

De fleste savbukke er lavet af træ, plast eller metal – ved du, hvad du skal vælge? Vi anbefaler, at du går efter en savbuk i træ, da det nemt kan klare, hvis uheldet er ude, og saven smutter og rammer bukken. Er savbukken af træ, sker der ikke noget, er den derimod af metal, kan saven tage skade.

Sådan vælger du savbukken

Når du skal købe en ny savbuk til at save brænde på, er der nogle vigtige ting, du skal kigge på, så du er sikker på at få fat i den rette. Vi har opstillet et par gode råd til dig, der endnu ikke har besluttet dig.

 

  1. Stabilitet - Tjek som det første savbukkens stabilitet. Det er både besværligt og farligt at save på en buk, der står og vipper.
  2. Fastholdelse - Undersøg, om savbukken har mulighed for at sikre, at træet sidder fast uden at dreje i bukken.
  3. Bredde – Har savbukken en god bredde mellem benene, så den kan modstå presset og vibrationerne fra saven og træet?

Få rådgivning hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af sav- og foldebukke til at fastgøre store stykker træ eller plader. Bukkene fås i forskellige materialer såsom træ, metal eller plast - ofte er det i en kombination af disse materialer. Nogle af savbukkene har forskellige features såsom skridsikre dupper på toppen, så materialet ligger fast, og nogle har en bræddeholder, så de let kan laves om til et arbejdsbord. Desuden er de fleste af dem sammenklappelige, hvilket er praktisk, når de skal ind bag i en bil. Se vores store udvalg af sav- og foldebukke her på siden. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.