Skabe & Reoler

Hos Carl Ras har vi altid et stort udvalg af skabe & reoler, til enhver opgave. Vores brede sortiment indenfor skabe & reoler rummer alt, hvad hjertet kan begære - og skulle vi mod forventning ikke have det, du leder efter, kan vi skaffe det til dig.

10Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Få styr på værktøjet med stålreoler

Mangler du ekstra opbevaringsplads til værktøj og haveredskaber i værkstedet, på lageret, bryggerset eller skuret? Så er en stærk, solid og rummelig stålreol en god løsning. Værktøj og maskiner er tunge, men stålreoler har stærke hylder, der sagtens kan holde til at bære de mere tunge redskaber. Stålreolens galvanisering gør desuden, at den egner sig godt til at stå i uopvarmede rum som fx værksted, haveskur eller garage, eller andre rum med begrænset isolering.

Få mere plads

Udover at du kan opbevare rigtig mange forskellige ting på en stålreol, er en stor fordel ved at have reoler af stål i garagen eller skuret, at det skaber meget mere plads. Både på værkstedet og i skuret er det vigtigt, at tingene ikke ligger og flyder på gulvet, da du nemt skal kunne komme ind til dine ting. Stålreolerne gør det muligt at få alle de mindre ting af vejen, så det kun er de ting, som ikke kan være i reolerne, der tager gulvpladsen.

Hold orden på værkstedet

Det er en god idé at holde en vis orden på værkstedet, så du ikke skal bruge lang tid, hver gang du skal finde en skruetrækker eller din yndlingshammer. Stålreoler er noget af det bedste værkstedsinventar til at skabe orden i et fyldt værksted, da de passer godt ind med det simple og praktiske design og samtidig er solide nok til at bære tunge emner, så du undgår uheld. Her kommer nogle simple råd, som du vil sætte pris på i længden.

  1. Læg dit værktøj i kasser

Det er en god idé at købe nogle store kasser, der kan stå på hylderne. Køb dem så store som muligt, så du ikke mangler opbevaringsplads til nyt værktøj og nye maskiner. Sørg for at lave et system, der giver mening, i forhold til hvordan du bruger de forskellige ting, så du ved, hvilken kasse du skal kigge i, når du skal bruge et bestemt værktøj.

  1. Sæt sedler på

Hvis du sørger for at dele dit værktøj op og lægge det i kasser, hvor det giver mest mening at have det sammen, kan du sætte små sedler på med en beskrivelse om, hvad der er i kassen. Det gør det både nemt for dig at holde orden, men det sikrer også, at du og dine kolleger hurtigt kan finde frem til det, I leder efter.

  1. Hæng det op på væggen

Hvis værktøjet skal være lettilgængeligt, så er en knivmagnet på væggen måske løsningen. Det er en nem måde at holde styr på smådele samtidig med, at de er lige ved hånden.

Køb din stålreol hos Carl Ras

Brug for stabil og robust opbevaring? Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af robuste stålreoler i flere forskellige udgaver og med forskellig bæreevne. Gå på opdagelse i vores udvalg og find en stålreol, der passer perfekt til dit behov.