Tilbehør til værkstedet

18Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Festool - Fikseringsanslag KL-KS 120

Festool

39784933

Fikseringsanslag KL-KS 120

Opspændingsanordning til fastgørelse af arbejdsemner på arbejdsbord MFT....
  • Højde mm120
  • Kode494391
Pris Ekskl. moms
385,00 DKK /Styk
2 stk på lager online
Sjöbergs - Skruetvinge QSH til Elite høvlbænk

Sjöbergs

31761460

Skruetvinge QSH t/Elite

Sjöbergs skruetvinge QSH til Elite høvlbænk....
  • Kode33635
Pris Ekskl. moms
450,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare
Sjöbergs - Skruetvinge ST11 til Scandi Plus høvlbænk

Sjöbergs

31761462

Skruetvinge ST11 t/Scandi Plus

Sjöbergs skruetvinge ST11 til Scandi Plus høvlbænk....
  • Kode33639
Pris Ekskl. moms
490,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare

Hold orden med en værktøjstavle

Har du styr på værktøjet? Hvis ikke, er det en god idé at investere i en værktøjstavle, der er en nem og smart måde at få overblik over værktøjet på, så det altid er inden for rækkevidde. I stedet for at dit værktøj ligger og roder, hænger du det op på tavlen og voilá; du har et komplet og overskueligt overblik over dit værktøj. Det er bare sjovere at arbejde, når man kan finde den rigtige skruetrækker og ved, hvor møtrikkerne ligger. Værktøjsvæggen består af en perforeret plade med forskellige flytbare beslag, kasser og hylder. Du indretter det præcis sådan, som du ønsker det, og kan sagtens skalere op ved at købe endnu en værktøjstavle, hvis du udvider værktøjssamlingen.

Vedligehold dit værktøj

Udover at holde styr på værktøjet er det også en god idé at vedligeholde det løbende, så det holder længere. Værktøj som hammere, skruetrækkere, svensknøgler og økser er alt sammen lavet til at have en meget lang levetid. Uden vedligeholdelse holder intet dog evigt. Der er mange gode grunde til at vedligeholde værktøj:

  • Man gør op med køb-og-smid-væk-kulturen
  • Man sparer penge
  • Man reducerer sit CO2-aftryk
  • Man lærer sit værktøj at kende

Find den perfekte værktøjstavle hos os

Der er ikke noget skønnere, end når man har styr på sit værktøj og ikke skal bruge timer på at finde den rigtige hammer eller skruetrækker. Hos Carl Ras finder du smarte og praktiske værktøjstavler, som kan rumme alt dit værktøj og give dig overblik over det.

Mange værktøjstavler er ledsaget af værktøjskroge og værktøjsclips, som nemt påsættes på tavlen, og som gør det nemt at placere dit værktøj på tavlen. Du skruer dem blot i de små huller, som er i værktøjstavlen. Gå på opdagelse her på siden og find den perfekte værktøjstavle. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.